כריך דגים בגריל עם כרוב כרוב כרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו כרוב, חומץ יין אדום, בס מפוספס, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל עם Jalapeño-כרוב כרוב, טאקו דגים בגריל עם צנון כרוב כרוב, ו טאקו דגים דרומיים בגריל עם כרוב סלט.
הוראות
1
גריל חום בינוני גבוה. נקי וקל שמן סורגים חמים. לטפוח דגים יבש עם מגבות נייר; העונה עם מלח ופלפל ומברשת עם שמן. דג גריל בצד אחד עד אטום בקצוות, 2 עד 4 דקות. באמצעות מרית דקה, להפוך דגים ומבשלים עד אטום לאורך, 1 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.