כריך טווינקי ® ויינר
כריך טווינקי ® ויינר דורש מסביב 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם נקניקיות, שפריץ של גבינה בלחץ, עוגות חטיף ספוג מלא קרם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו תבשיל וינר, רוגלך של ג'ייסון ויינר, ו שניצל וינר עם סלט תפוחי אדמה ראוי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים נקניקיות, ומרתיחים עד חם ביסודיות, כ 5 דקות; לנקז ולשמור חם.
בינתיים, לפתוח את העוגות חטיף, ולמקם על קרש חיתוך, הפוך.
חותכים באמצע התחתית של עוגות חטיף עם סכין קטנה, משונן כדי ליצור "לחמניות" לנקניקיות.
כתמים הנקניקיות עם מגבת נייר כדי להסיר עודף מים ומניחים נקניקיה בתוך כל "לחמניה".
הסר את העליון מגן מפחית הגבינה, והחזק את הזרבובית קרוב, אבל לא נוגע, את הצד החשוף של הנקניקייה. לוותר על גבינה על ידי לחיצה בהחלטיות על הזרבובית לכיוון הנקניקייה ולאט לאט ציור קצה לאורך הנקניקייה בקו ישר, או דפוס דקורטיבי על פי בחירתך.