כריך טורקיה ברביקיו חמוציות
כריך טורקיה ברביקיו חמוציות לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1300 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם פלפל גרוס, מלח ופלפל כשר, רוטב חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 157 אוהדים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 78%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריך טורקיה ברביקיו חמוציות, פשוט נהדר טורקיה-מנגל כריך, ו כריך חמוציות טורקיה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את רוטב המנגל של הודו וחמוציות לקערה גדולה וזורקים לציפוי. ערימת תרנגול הודו על לחמניות העליון עם הגבינה.
מניחים את הכריכים על תבנית עם נייר אפייה ומניחים מתחת לצלייה עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. למעלה את הכריכים עם שאלוט מטוגן ומגישים.
מוסיפים לסיר קטן את רוטב החמוציות, המיץ, הג ' ינג ' ר הטחון, הקינמון וקורט מלח. מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי, תוך ערבוב לעיתים קרובות לשילוב טעמים, כ -15 דקות.
מסירים את הסיר מהאש ומצננים. שמרו 1 כוס ואחסנו את השאר לשימוש עתידי.
שלב בסיר בינוני את מחית העגבניות, 1 כוס רוטב החמוציות, החומץ, ווסטרשייר, חרדל, 1/2 כפית מלח, פלפל ורוטב חריף. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי, תוך ערבוב תדיר עד שכל החומרים משולבים היטב, 8 עד 10 דקות.
מחממים את השמן ל -375 מעלות צלזיוס במחבת או במחבת גבוהה.
מכניסים את הקמח לקערה קטנה ומפזרים מלח ופלפל.
מוסיפים את השאלוט לקערה וזורקים לציפוי, מנערים עודפי קמח. מטגנים את השאלוט בקבוצות עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
מעבירים את השאלוט לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים מלח.