כריך נקניק וברי
כריך נקניק וברי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 807 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. גשו לסופר וקנו שימורי משמש, חזיר יער, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מתכונים דומים: כריך בייקון, ברי ותפוח, כריך ברי מונטה כריסטו, ו כריך פקאן, פרושוטו וברי..
הוראות
להרכיב את הכריכים על ידי שכבות בשר חזיר, גבינת ברי, שימורי משמש, חרדל בכמויות שוות על שתי חתיכות של לחם, ציפוי עם שתי פרוסות הלחם הנותרות.
מברישים את החלק העליון של כל כריך עם שמן זית.
מחממים מחבת גריל על אש בינונית. ברגע שהמחבת חמה, לשכב הכריכים, צד משומן למטה, במחבת.
מברישים את החלק העליון של כל כריך עם שמן. מבשלים כל צד עד הלחם הוא חום זהוב, על 3 דקות לכל צד.