כריך סטייק שומשום
כריך סטייק שומשום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 600 קלוריות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 1. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם לחמניית המבורגר זרעי שומשום, עגבנייה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. עם כפית ציון של 60%, המנה הזו מוצקה. נסו כריך סטייק בגריל של בובי פליי עם רוטב סטייק, סטייק שומשום, ו סטייק שומשום עבור מתכונים דומים.
הוראות
מפזרים מלח ופלפל על הבשר. במחבת מבשלים בשר בשמן 3-5 דקות מכל צד או עד להשחמה.
מניחים בשר ופרוסת גבינה בתחתית הלחמנייה. לצלות כריך פתוח פנים 4-6 ב. מהאש למשך 2 דקות או עד שהגבינה נמסה והלחמנייה קלויה.
מניחים חסה ופרוסות עגבניות על גבינה. מכסים בחלק העליון של הלחמנייה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 75 דולר.
![יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר]()
יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
ארצי בצורה נעימה-אופי הפרי קרוב יותר לשזיף מאשר לדובדבנים. הפה מתוק וטעים עם רמזים של קולה ואפיית לחם.