כריך סטרוגנוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך סטרוגנוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 457 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לכי לחנות ותקני קרם, לחם, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כריך סטרוגנוף, כריך בשר סטרוגנוף, ו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כיכר בחצי. לעטוף בנייר כסף וחום בתנור שחומם מראש 375 מעלות F (190 מעלות) במשך 10 עד 15 דקות.
במחבת גדולה מעל בשר מבושל בינוני גבוה בצל ירוק עד בשר מבושל דרך; לנקז. מערבבים בחלב, אבקת שום, שמנת חמוצה, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל לפי הטעם.
חמאה לחתוך פני השטח של לחם.
מורחים עם חצי תערובת בשר על כל חצי. מסדרים עגבניות ופלפל פעמון ירוק לסירוגין על גבי ומפזרים גבינה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 5 דקות או עד מחומם דרך לחלוטין.