תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'וריסו, חזיר, ו Poblano כריך פלפל. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1002 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם לחמניות פורטוגזיות, מלח ופלפל, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: כריך ביצה מטוגנת עם צ'וריסו ופובלנו, צלעות חזיר ללא עצמות עם Tomatillo ורוטב פלפל Poblano, ו צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי ושעועית ירוקה.
הוראות
1
חום 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה במחבת גדולה עד רק מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים צ 'וריסו, poblanos, ובצל ומבשלים, ערבוב, עד שומן renders ו צ 'וריסו צ' יפס מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
צ ' יפס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
כסף ללא נעליים
שום גויה®
4
העברת תערובת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הוסף 2 כפות שמן הנותרים למחבת ריקה עכשיו וחום עד רק מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים חזיר טחון, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב ופירוק בשר חזיר מדי פעם, עד שכבר לא ורוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
להגדיל את החום גבוה ולהוסיף תערובת צ ' וריסו ומיץ לימון. מבשלים, ערבוב, עד משולב היטב מעט פריך, 3 עד 4 דקות. לטעום ולהתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחה
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
8
העברת תערובת לקערה ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מורחים צדדים מפוצלים של לחמניות עם מיונז. רול פיצול אחד בכל פעם, לבשל עכשיו מחבת ריקה עד הזהב, על 2 דקות; להעביר גיליון אפייה. חזור עם הלחמניות שנותרו.