קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריכי ביצים עלומות ופסטו

כריכי ביצים עלומות ופסטו
אם יש לך פסטו מסחרי, מים, ביצים מפוסטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו פרושוטו וכריכי ביצים עלומות עם רוטב חרדל-יין, מוצרלה, פרושוטו, פסטו וכריכי עגבניות שזיפים, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים מים למחבת גדולה, ממלאים שני שלישים מלאים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים. לשבור ביצים לתוך כל 4 (8-אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים כוסות פודינג ב מבשלים מים במחבת. מחבת כיסוי; לבשל 4 דקות או עד חלמון הוא רק להגדיר או עד מידת doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר כוסות פודינג ממים.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מערבבים פסטו ו 4 כפיות מים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מורחים 1 כפית תערובת פסטו בצד לחתוך של כל אחד מחצאי מאפין אנגלית 4. מחלקים פרושוטו באופן שווה בין 4 חצאי מאפין אנגלית.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
פרושוטופרושוטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
6
הפעל מרית גומי קטנה סביב הקצה החיצוני של כל כוס פודינג; להחליק 1 ביצה על כל חצי מאפין.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מפזרים ביצים באופן שווה עם פלפל, וטפטוף כל ביצה עם 1 כפית הנותרים תערובת פסטו. למעלה עם חצאי מאפין הנותרים, לחתוך את הצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מגישים באופן מיידי.