כריכי ביצים עלומות ופסטו
אם יש לך פסטו מסחרי, מים, ביצים מפוסטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו פרושוטו וכריכי ביצים עלומות עם רוטב חרדל-יין, מוצרלה, פרושוטו, פסטו וכריכי עגבניות שזיפים, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים מים למחבת גדולה, ממלאים שני שלישים מלאים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים. לשבור ביצים לתוך כל 4 (8-אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מניחים כוסות פודינג ב מבשלים מים במחבת. מחבת כיסוי; לבשל 4 דקות או עד חלמון הוא רק להגדיר או עד מידת doneness הרצוי.
מערבבים פסטו ו 4 כפיות מים.
מורחים 1 כפית תערובת פסטו בצד לחתוך של כל אחד מחצאי מאפין אנגלית 4. מחלקים פרושוטו באופן שווה בין 4 חצאי מאפין אנגלית.
הפעל מרית גומי קטנה סביב הקצה החיצוני של כל כוס פודינג; להחליק 1 ביצה על כל חצי מאפין.
מפזרים ביצים באופן שווה עם פלפל, וטפטוף כל ביצה עם 1 כפית הנותרים תערובת פסטו. למעלה עם חצאי מאפין הנותרים, לחתוך את הצד למטה.