כריכי בשר בלסמי איטיים לבישול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי בשר בלסמי בישול איטי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי רוטב ויניגרט בלסמי, גבינת פרובולון, לחמניות סנדוויץ ' ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די טוב. מתכונים דומים: כריכי בשר בלסמי איטיים לבישול, בישול איטי בלסמי ודבש משך כריכי חזיר ומסגיר, ו כריכי בשר בלסמי קלויים איטיים עם קרם חזרת.
הוראות
תרסיס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול. אם צלי בקר מגיע ברשת או קשור, לא להסיר.
מפזרים בשר בקר עם תיבול איטלקי, מלח ופלפל שום. מבשלים בשר בקר במחבת על אש בינונית גבוהה 6 עד 8 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום מכל הצדדים.
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים בצל בתנור. למעלה עם בשר בקר.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.
מניחים בשר בקר על קרש חיתוך; להסיר רשת או מחרוזות.
חותכים או לגרוס בשר לחתיכות קטנות. להחזיר בקר לבישול. כדי לשרת, להפיץ את הצדדים לחתוך של לחמניות עם ממרח עגבניות; מפזרים בזיליקום.
שכבת בשר בקר, תערובת בצל וגבינה בלחמניות.