קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

כריכי בשר בלסמי איטיים לבישול

כריכי בשר בלסמי איטיים לבישול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי בשר בלסמי בישול איטי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי רוטב ויניגרט בלסמי, גבינת פרובולון, לחמניות סנדוויץ ' ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די טוב. מתכונים דומים: כריכי בשר בלסמי איטיים לבישול, בישול איטי בלסמי ודבש משך כריכי חזיר ומסגיר, ו כריכי בשר בלסמי קלויים איטיים עם קרם חזרת.

הוראות

1
תרסיס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול. אם צלי בקר מגיע ברשת או קשור, לא להסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
צלי בקרצלי בקר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מפזרים בשר בקר עם תיבול איטלקי, מלח ופלפל שום. מבשלים בשר בקר במחבת על אש בינונית גבוהה 6 עד 8 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
מניחים בצל בתנור. למעלה עם בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
יוצקים רוטב על בשר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.
7
מניחים בשר בקר על קרש חיתוך; להסיר רשת או מחרוזות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
חותכים או לגרוס בשר לחתיכות קטנות. להחזיר בקר לבישול. כדי לשרת, להפיץ את הצדדים לחתוך של לחמניות עם ממרח עגבניות; מפזרים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
שכבת בשר בקר, תערובת בצל וגבינה בלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי