קושימומחה
מוכן ב17 שעות, 10 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

כריכי גלידה בטעם מנטה

כריכי גלידה בטעם מנטה
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם מלח, קרם קרטון, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 17 שעות ו-10 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 11%. מתכונים דומים: כריכי גלידת מנטה מיני, מנטה-כריכי גלידת שוקולד, ו כריכי גלידת שוקולד ומנטה.

הוראות

1
קו מחבת כיכר 7x3x2 אינץ ' עם ניילון נצמד. כפית גלידה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת כיכרמחבת כיכר
קערהקערה
2
תן לעמוד במשך 10 דקות כדי לרכך מעט. מערבבים בברים אפיית קליפת מנטה קצוצים ghirardelli®.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
נביחהנביחה
3
מעבירים גלידה למחבת הלחם המוכן. לכסות ולחזור למקפיא על 2 שעות או עד המשרד. כאשר המשרד, להסיר מחבת לעטוף בניילון נצמד. תקפא בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
מחממים תנור ל 350 מעלות f. גריז תחתון ו 1/2 אינץ 'עד הצדדים של שני מחבתות כיכר 7x3x2 אינץ'; להפריש. במעבד מזון או בלנדר, לעבד או למזג את 1/2 כוס Ghirardelli 60% קקאו מריר שבבי אפיית שוקולד עד קצוץ דק מאוד (לא overprocess או השוקולד יתחיל להמס); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבת כיכרמחבת כיכר
בלנדרבלנדר
תנורתנור
5
בקערה גדולה, לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי על בינוני עד מהירות גבוהה במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
6
מוסיפים סוכר חום, סודה לשתיה ומלח; מכים עד לשלב, מגרדים את הקערה מדי פעם. הכה בביצה ווניל עד בשילוב. מקציפים את השוקולד הקצוץ דק. הכה בשמנת חמוצה. הכה בכמה שיותר מהקמח ככל שאתה יכול עם המיקסר. מערבבים בכל קמח שנותר עם מרית או כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
7
מחלקים את הבלילה בין מחבתות כיכר מוכן.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
8
אופים במשך 40 דקות או עד צמרות באביב בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במשך 10 דקות; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל. לקבלת חיתוך קל יותר, לעטוף בניילון נצמד ולתת לעמוד לילה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
9
צ ' יל שני מגשים קטנים. חותכים כל קציץ עוגיות ל -16 פרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
10
הסר גלידה מן המקפיא לחתוך במהירות לתוך 16 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
11
מניחים פרוסת גלידה בין שתי פרוסות של עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
עוגיותעוגיות
12
מניחים כריכים על מגשים קרים. להקפיא לפחות 30 דקות. עבודה עם חצי בכל פעם, לקצץ קרום מכל כריך.
13
חותכים כל כריך לשניים.
14
מניחים מיני כריכים במיכל מקפיא פלסטיק. לכסות להקפיא עד 3 ימים.
15
רגע לפני ההגשה, להכין ציפוי. בסיר קטן, להביא שמנת הקצפה רק לרתיחה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
הסר מהחום.
17
להוסיף 3/4 כוס גירארדלי 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס אפייה; לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
18
תן לעמוד במשך 5 דקות; מערבבים עד חלקה. מגניב במשך 15 דקות.
19
הסר כריכי גלידה מהמקפיא. למעלה כל כריך עם 1 של ציפוי כפית. תיהנו מיד.
מרכיבים שתצטרך
כריכי גלידהכריכי גלידה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.