כריכי גלידת עוגיות סוכר חום
כריכי גלידת עוגיות סוכר חום דורשים סביב 3 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. זה מושלם עבור חג המולד. לכו לחנות ואספו ג'ינג'ר טחון, סודה לשתייה, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 96 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה די רע. מתכונים דומים: כריכי גלידת עוגיות סוכר חום, גלידת פטל וכריכי עוגיות סוכר שקדים, ו וניל סוכר עוגיות בצק גלידה וגלידה יצרנית בגידה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס והתאימו את מתלה התנור לאמצע. מרפדים מגש גיליון בקלף.
ממיסים את החמאה למחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים עד שהחמאה מזהיבה.
מוציאים את החמאה לקערה גדולה להתקררות.
לאחר שהתקרר מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את הביצה והווניל, מערבבים עד לאיחוד טוב.
בקערה בינונית אחרת מקציפים יחד את הקמח, הקינמון, הג ' ינג ' ר הטחון, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח.
מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת החמאה ומערבבים עד להטמעה חלקה וחלקה, בערך 1 דקה.
מוסיפים את הסוכר המגורר לצלחת. מחלקים את הבצק ל -12 כדורים בגודל שווה ומגלגלים אותם בסוכר. מסדרים את הבצק על מגש הסדין המרופד בנייר קלף במרחק של לפחות 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 10 עד 12 דקות.
מצננים את העוגיות על מגש הסדין למשך 5 דקות, ואז מעבירים לרשת קירור למשך 10 דקות נוספות.
הפעל 6 עוגיות עם הפנים כלפי מעלה על הדלפק. סקופ 1/2 כוס גלידה על עוגיות באמצעות מרית לקזז, להתפשט באופן שווה לקצוות. למעלה את הגלידה עם עוגיה שנייה ולחץ למטה כדי לדבוק. להקפיא עד מוצק, כ 2 שעות.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, יכול אפרסקים, סחוט, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti
כריכי גלידה עובדים ממש טוב עם שרי שמנת, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "