קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

כריכי הודו חום חמים

כריכי הודו חום חמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי הודו חום חם. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 640 קלוריות. אם יש לכם בייקון, עגבנייה, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו כריכים חומים חמים, כריכים חומים חמים, ו כריכים חומים חמים של קנטקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן. מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
מחבתמחבת
2
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
יוצקים את כל אבל על 1 כף שומן מן המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיף את הקמח ומבשל, ערבוב, 1 דקה יותר. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את החלב ואת מרק עוף ולהביא לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב, עד מעובה מעט, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
3
הסר מהחום ומערבבים 1 כוס גבינה. מתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הלחם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינהגבינה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מורחים כל פרוסה עם חרדל, ואז טפטוף עם חלק מהרוטב העליון עם עגבניות פרוסות. זרוק את ההודו עם הרוטב שנשאר במחבת. מחלקים את טורקיה באופן שווה בין פרוסות הלחם, ולאחר מכן מפזרים את הנותרים 1/4 כוס גבינה. צלייה עד הזהב, על 2 דקות. מפזרים את הבייקון על הכריכים, מפזרים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
עגבנייהעגבנייה
טורקיה כולהטורקיה כולה
בייקוןבייקון
לחםלחם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
צילום אנטוניס אכילאוס