כריכי חזיר איטלקיים מגורדים
מתכון כריכי חזיר איטלקי מגורר מוכן בתוך כ 3 שעות ו 15 דקות והוא בהחלט נהדר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה עיקרית זו כוללת 468 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.55 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם הספגתם שבבי עץ, אורגנו, רוזמרין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. נסו כריכי בקר גרוסים איטלקיים, כריכי בקר גרוסים איטלקיים לבישול איטי, ו כריכי חזיר מגורדים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את השום, השמן, הבזיליקום, המלח, האורגנו, הרוזמרין והפלפל. צלי פתוח; הניחו את הצד השמן כלפי מטה כך שהוא ישכב שטוח.
מורחים תערובת שום באופן שווה על בשר. סגור צלי; לקשור כמה פעמים עם מחרוזת המטבח. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף עם 1 אינץ'. של מים.
הוסף 1 כוס שבבי עץ ספוגים לגריל אם תרצה בכך. צלי גריל, מכוסה, על אש בינונית-נמוכה במשך 2 שעות, הוספת שבבי עץ הנותרים לאחר 1 שעה.
לעטוף צלי בעובי כפול של רדיד אלומיניום. מחזירים לגריל על אש בינונית עקיפה. מכסים וצולים במשך 1 עד 1-1/2 שעות או עד שהבשר רך.
פתח בזהירות נייר כסף כדי לאפשר לאדים לברוח. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר.
מגישים על לחמניות עם פלפלים קלויים, בזיליקום ויניגרט אם רוצים.