קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
מגזין

כריכי נקניק בוגרות

כריכי נקניק בוגרות
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 398 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, נקניק, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו כריכי אצבעות חזיר וגבינה בוגרים, טוסט גבינה בגריל של מבוגרים, ו נקניק מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המיונז ופלפל צ ' יפוטלה בקערה, ומתמזגים עד חלקה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
עבור בולוניה: במחבת גדולה על חום בינוני גבוה להוסיף את השמן.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את נתחי הנקניק לשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
דַק-דַק-
4
לטגן תוך השלכת חום כל הצדדים, על 8 דקות.
5
מוסיפים את הבצלים ומתבלים קלות במלח וכמה טחנות פלפל. המשך לזרוק בזמן הבישול עד הבצל רך, על 5 דקות יותר. מערבבים את החרדל, ודבש מעיל, ולאחר מכן להוסיף את היין. מבשלים תוך השלכת עד בועות יין קצף מצטמצם רק קצת רוטב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כדי להרכיב את הסנדוויצ 'ים, מיונז צ' יפוטלה מרוח על כל פרוסת לחם קלוי ומעל באופן שווה עם הנקניק. כדי לשמש כנגיסה קטנה יותר, חותכים את הלחם הקלוי ל-1 / 4th וממשיכים למעלה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בולוניהבולוניה
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)