כריכי נקניק בוגרות
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 398 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, נקניק, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו כריכי אצבעות חזיר וגבינה בוגרים, טוסט גבינה בגריל של מבוגרים, ו נקניק מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המיונז ופלפל צ ' יפוטלה בקערה, ומתמזגים עד חלקה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
עבור בולוניה: במחבת גדולה על חום בינוני גבוה להוסיף את השמן.
מוסיפים את נתחי הנקניק לשמן החם.
לטגן תוך השלכת חום כל הצדדים, על 8 דקות.
מוסיפים את הבצלים ומתבלים קלות במלח וכמה טחנות פלפל. המשך לזרוק בזמן הבישול עד הבצל רך, על 5 דקות יותר. מערבבים את החרדל, ודבש מעיל, ולאחר מכן להוסיף את היין. מבשלים תוך השלכת עד בועות יין קצף מצטמצם רק קצת רוטב במחבת.
כדי להרכיב את הסנדוויצ 'ים, מיונז צ' יפוטלה מרוח על כל פרוסת לחם קלוי ומעל באופן שווה עם הנקניק. כדי לשמש כנגיסה קטנה יותר, חותכים את הלחם הקלוי ל-1 / 4th וממשיכים למעלה לפי ההוראות.