כריכי סלט עוף צלוי
כריכי סלט עוף צלוי הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 65 גרם חלבון, 78 גרם שומן, ובסך הכל של 1148 קלוריות. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מיץ לימון, שאלוט, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החלמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: כריכי עוף וחמוציות צלויים, כריכי רוסטביף עם סלט שעועית לבנה, ו כריכי סלט עוף.
הוראות
צולים את העוף: מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס.שוטפים את העוף ומייבשים; מתבלים בנדיבות מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל שחור. ממלאים את חצי הלימון וענפי העשבים בתוך החלל, ואז מניחים את העוף בתבנית אפייה. צולים עד חום זהוב בכל רחבי מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם 170 מעלות פרנהייט, על 1 שעה, 10 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים להתקרר מעט.
הסר וזורק את העור, ואז משוך את הבשר מהעצמות וקוצץ או קרע לחתיכות בגודל ביס; מקררים, מכוסים, עד שהם מוכנים לשימוש.
שלב את החלמונים, מיץ הלימון והחרדל בקערה גדולה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים בקושי (אל תתנו לקערה לגעת במים). מבשלים תוך הקצפה מתמדת, עד שהם חמים, כ -2 דקות.
מוציאים את הקערה מהתבנית ומזלפים בהדרגה את השמן הצמחי, תוך הקצפה עד לקבלת סמיך וקרמי.
להקציף 1 כף מים, הקאיין ו 1/2 כפית מלח.
מוסיפים למיונז המוכן את הסלרי והעלים, השאלוט, הפטרוזיליה, העירית, הטרגון והעוף.
מוסיפים מלח, פלפל ומיץ לימון לפי הטעם. שולפים מעט מהלחם מבפנים של הבגטים, ואז ממלאים בסלט העוף.
חותכים לכריכים; מגישים עם צ ' יפס תפוחי אדמה.