כריכי סלמון פריכים עם חזרת-מיונז שמיר
זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי חסה עם חמאה, פלפל, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שמיר-מתכון מיונז חזרת, כריכי צלעות קצרות עם מיונז חזרת, ו כריכי תה מיונז בשר צלוי וחזרת עם מיונז.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה, ולהניח בצד.
חותכים כל פילה סלמון במחצית אופקית. מתבלים במלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף סלמון, ו לצרוב 2 דקות או עד פריך וחום. הפעל סלמון, ומבשלים 30 עד 40 שניות או עד אטום במרכז.
למעלה כל 4 פרוסות לחם חצאים עם עלה חסה, חתיכת סלמון, פרוסת בצל.
מורחים מיונז חזרת-שמיר בנדיבות על פרוסות לחם שנותרו, ולהגדיר על גבי בצל.
הערה: אם אריזת הכריכים ללכת, מורחים תערובת מיונז על לחם רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.