קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

כריכי עגבניות, בזיליקום ומוצרלה כמעט מפורסמים

כריכי עגבניות, בזיליקום ומוצרלה כמעט מפורסמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגבניות המפורסם כמעט, בזיליקום ומוצרלה כריכים Flatbread. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כריכי בזיליקום מוצרלה טריים, לחם עגבניות עם בזיליקום מטוגן, ו פסטה בסיר אחד עם עגבניות, בזיליקום ומוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הלחם השטוח: מערבבים את השמרים, הסוכר ו 1 1/2 כוסות מים חמים (כ 110 מעלות F) בקערה.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לשבת עד קצף, על 5 דקות.
3
לטאטא את הקמח ו 1 1/2 כפיות מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את תערובת השמרים ושמן זית ומערבבים עם הידיים לבצק חלק. מכסים את הקערה בניילון נצמד; מניחים בצד במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
שמריםשמרים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד אלסטי מעט, לאבק עם יותר קמח אם הבצק הוא דביק מדי להתמודד, על 5 דקות. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות ולהניח שוב עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מברשת 2 דפי אפייה עם שמן זית. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה ואלסטית, לאבק עם יותר קמח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
חותכים את הבצק לשניים וליצור 2 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
לגלגל את כל כדור לתוך מלבן 12-by-3 אינץ', על 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
9
מעבירים כל מלבן בצק לאחד מסדינים אפייה מוכן ולתת לנוח, חשוף, עד קרום יבש טפסים על גבי, 1 שעה, 30 דקות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
בינתיים, למקם מדפים באמצע בשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה על המדף התחתון מחממים ל 475 מעלות F לפחות 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
פיצה סטוןפיצה סטון
12
לחץ על קצות האצבעות דרך הקרום היבש על גבי הבצק כדי ליצור דפוס מנוקד. בעדינות למתוח כל פיסת בצק לתוך מלבן 14 על 4 אינץ', ולאחר מכן לצחצח את צמרות עם שמן זית ומפזרים מלח. שים 1 תבנית אפייה של בצק על אבן הפיצה ואופים עד לתחתית הלחם הוא חום זהוב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
קרוםקרום
בצקבצק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
13
מעבירים למתלה האמצעי וממשיכים לאפות עד להזהבה בכל מקום, כ-5 דקות נוספות.
14
הסר מהתנור ומיד לצחצח את החלק העליון של הלחם עם שמן זית ומפזרים מלח; לתת מגניב על תבנית אפייה על מדף. חזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
בצקבצק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
לטאטא את החומץ, חרדל בזיליקום יבש בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום יבשבזיליקום יבש
חרדלחרדל
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים את הסוכר ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. לאט לאט לטאטא בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
להרכיב את הכריכים: לחתוך כל לחם שטוח במחצית אופקית מברשת עם ההלבשה. למעלה תחתית הלחם עם עגבניות, מוצרלה ועלי בזיליקום. מתבלים במלח ופלפל ומכסים בצמרות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בזיליקום טריבזיליקום טרי
מוצרלהמוצרלה
לחם שטוחלחם שטוח
עגבנייהעגבנייה
לחםלחם
4
חתוך לחתיכות.
5
צילום: קאנג קים