תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגבניות המפורסם כמעט, בזיליקום ומוצרלה כריכים Flatbread. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כריכי בזיליקום מוצרלה טריים, לחם עגבניות עם בזיליקום מטוגן, ו פסטה בסיר אחד עם עגבניות, בזיליקום ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הלחם השטוח: מערבבים את השמרים, הסוכר ו 1 1/2 כוסות מים חמים (כ 110 מעלות F) בקערה.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בואו לשבת עד קצף, על 5 דקות.
3
לטאטא את הקמח ו 1 1/2 כפיות מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיפים את תערובת השמרים ושמן זית ומערבבים עם הידיים לבצק חלק. מכסים את הקערה בניילון נצמד; מניחים בצד במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
שמרים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד אלסטי מעט, לאבק עם יותר קמח אם הבצק הוא דביק מדי להתמודד, על 5 דקות. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות ולהניח שוב עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מברשת 2 דפי אפייה עם שמן זית. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה ואלסטית, לאבק עם יותר קמח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
חותכים את הבצק לשניים וליצור 2 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
8
לגלגל את כל כדור לתוך מלבן 12-by-3 אינץ', על 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
9
מעבירים כל מלבן בצק לאחד מסדינים אפייה מוכן ולתת לנוח, חשוף, עד קרום יבש טפסים על גבי, 1 שעה, 30 דקות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
בינתיים, למקם מדפים באמצע בשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה על המדף התחתון מחממים ל 475 מעלות F לפחות 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
פיצה סטון
12
לחץ על קצות האצבעות דרך הקרום היבש על גבי הבצק כדי ליצור דפוס מנוקד. בעדינות למתוח כל פיסת בצק לתוך מלבן 14 על 4 אינץ', ולאחר מכן לצחצח את צמרות עם שמן זית ומפזרים מלח. שים 1 תבנית אפייה של בצק על אבן הפיצה ואופים עד לתחתית הלחם הוא חום זהוב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
לחם
קרום
בצק
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
פיצה סטון
תנור
13
מעבירים למתלה האמצעי וממשיכים לאפות עד להזהבה בכל מקום, כ-5 דקות נוספות.
14
הסר מהתנור ומיד לצחצח את החלק העליון של הלחם עם שמן זית ומפזרים מלח; לתת מגניב על תבנית אפייה על מדף. חזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
לחם
בצק
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
1
לטאטא את החומץ, חרדל בזיליקום יבש בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום יבש
חרדל
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיפים את הסוכר ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. לאט לאט לטאטא בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
להרכיב את הכריכים: לחתוך כל לחם שטוח במחצית אופקית מברשת עם ההלבשה. למעלה תחתית הלחם עם עגבניות, מוצרלה ועלי בזיליקום. מתבלים במלח ופלפל ומכסים בצמרות הלחם.