כריכי עגבניות, פרושוטו וגרוייר
כריכי עגבניות, פרושוטו וגרוייר עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, יין, גבינת gruyère, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פרושוטו, כריכי חסה ועגבניות, מוצרלה, פרושוטו, פסטו וכריכי עגבניות שזיפים, ו Gruyere & Prosciutto Strata.
הוראות
מברישים את פרוסות הלחם משני הצדדים עם שמן הזית ומעבירים לתבנית אפייה. טוסט במשך 10 עד 15 דקות, הופך פעם אחת, עד זהב פריך אבל עדיין רך בפנים. לשפשף את הטוסט בצד אחד עם השום. בקערה קטנה, לשלב את היין הלבן קירש ומפזרים קלות על הצדדים שום שפשף של הטוסט. למעלה עם פרושוטו ועגבניות ומתבלים קלות עם מלח. למעלה עם הגבינה.
מחממים את המטגן. לטגן את הכריכים קרוב ככל האפשר לחום במשך כ 3 דקות, הזזת המחבת מדי פעם, עד הגבינה מבעבעת.
מפזרים פלפל ופפריקה ומגישים חם.