כריכי עוף ונקניקיות עם פלפלים מוקפצים וסלט תפוחי אדמה גרמני
כריכי עוף ונקניקיות עם פלפלים מוקפצים וסלט תפוחי אדמה גרמני עשויים להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם חצאי חזה עוף שמורים, בצל, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו פלפלים ממולאים עם נקניק עוף איטלקי, אורז ותרד, סלט תפוחי אדמה גרמני עם נקניק, ו קציצות הודו מוקפצות עם אספרגוס ופלפלים אדומים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפלים ו לטגן 5 דקות, עד מכרז.
הסר מחצית הפלפלים ממחבת ולהניח בצד.
מוסיפים בצל ו לטגן 3 דקות, עד רך.
מוסיפים עוף פרוס ונקניקיות וחומץ בלסמי. לבשל 2 דקות כדי לחמם דרך. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
באמצעות מלקחיים, לארגן תערובת על לחמניות. מקררים את שאריות הפלפלים למתכון נוסף.
עבור סלט תפוחי אדמה:כדי להפוך את סלט תפוחי אדמה, במקום תפוחי אדמה בסיר גדול לשפוך על מספיק מים כדי לכסות. הגדר מחבת על חום גבוה ולהביא לרתיחה. מרתיחים 8 דקות, עד מזלג מכרז.
ניקוז ובעוד עדיין חם, להעביר לקערה גדולה ולהוסיף בצל, בייקון מבושל, חומץ, ושמן. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.