כריכי פטריות פורטבלו בגריל עם ארוגולה ופול לבן
כריכי פטריות פורטובלו בגריל עם ארוגולן ומרח שעועית לבנה הוא טבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-106 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם עלי רוזמרין, מים, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכונים דומים: ללא בשר יום שני: המבורגרים פטריות פורטובלו בגריל עם Romesco ו ארוגולה, כריכי חצילים קלויים עם שעועית לבנה להפיץ, ו כריכי תה טונה עם פנים פתוחות עם ממרח שעועית לבנה.
הוראות
בקערה של מעבד מזון, לשלב את השעועית הלבנה, מיץ לימון 1/4 כוס, שום, רוזמרין, ומים. להתמזג. עם מכונת ריצה, טפטוף ב 1/4 כוס שמן זית. תהליך עד חלקה לחלוטין, על דקה אחת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מעבירים ממרח לקערה ומקררים.
חצי ארובה קלה מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, מחממים צד אחד של גריל גז בינוני גבוה, מכוסה, לפחות 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
באמצעות מברשת מאפה, מברשת שני הצדדים של כובעי פטריות עם כמות נדיבה של שמן זית, כ 1 כף לכל פטריות. העונה שני הצדדים של פטריות בנדיבות עם מלח ופלפל. כאשר הגריל חם, מוסיפים פטריות לצד חם ומבשלים, מכוסים, עד פטריות משחימים היטב בצד אחד, על 4 דקות. הפוך פטריות ולבשל במשך 4 דקות נוספות.
מוסיפים לחמניות לגריל וטוסט קל משני הצדדים, על 2 דקות לכל צד.
לטאטא יחד הנותרים מיץ לימון כף 2 כפות שמן זית העונה כדי לטעום עם מלח פלפל. שים את התחבושת בצד.
לפרוס תחתיות רול כריך ולהפיץ כל עם כמות קטנה של תערובת שעועית לבנה.
הוסף 1 פטריות לכל כריך העליון עם כמות נדיבה של שעועית לבנה להפיץ. שמלה ארוגולה עם מיץ לימון ושמן זית (ייתכן שלא צריך את כל ההלבשה). מחלקים ארוגולה בין כריכים ומתבלים במלח ופלפל.
הוסף חולצות רול כריך בזהירות לחתוך כריכים במחצית עם סכין משונן חדה.