כריכי ראובן בודדים עם רוטב רוסי צ'ילה אדום
כריכי ראובן הפרט מתכון עם רוטב רוסי צ'ילה אדום יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך סביב 1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.78 דולר למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, קורנביף, כרוב כבוש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! בראוניז חמאת בוטנים עשה מצית כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו קלאסי ראובן תוצרת בית רוסית ההלבשה, כריכי חזיר חמים עם רוטב רוסי שוויצרי ומהיר, ו חדר תה רוסי רוטב רוסי-זהו רוטב סלט ממקום עם היסטוריה עשירה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
מקציפים בקערה את המיונז, הקטשופ, חזרת, צלפים, אבקת צ 'ילי, קורניצ' ונים וצ ' ילה דה ארבול ומתבלים במלח ופלפל שחור. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתיך.
הניחו 20 פרוסות לחם על משטח עבודה נקי, ופרשו כל אחת עם כמה כפיות של הרוטב הרוסי הצ ' ילי האדום. מעל כל פרוסת לחם 2 פרוסות מהגבינה ובובה של כרוב כבוש, ואחריה כמה פרוסות מקופלות מהקורנביף. מעל כל כריך פרוסת לחם נוספת.
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. עבודה בקבוצות של 5, מניחים את הכריכים במחבת ולחץ למטה עם מרית מתכת. מבשלים עד ששני הצדדים מזהיבים.
מוסיפים עוד חמאה, אם יש צורך, לפני בישול אצווה הבא. שמור את הכריכים חמים בתנור על גיליון אפייה גדול.