קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

כריכי תה סלמון מעושן

כריכי תה סלמון מעושן
כריכי תה סלמון מעושן עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 32 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, לחם בריאות, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריכי תה סלמון מעושן, כריכי תה סלמון מעושן, ו סלמון מעושן וכריכי תה ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור חמאת עשבי תיבול, לשלב את כל מרכיבי החמאה במיקסר מצויד מצורף משוט. הכה עד מעורב, אבל לא להצליף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
עבור הכריכים, יש את החנות פורסת את הלחם לאורכו על מבצעה בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. (אם זה לא אפשרי, אתה יכול לחתוך אותו לרוחב עם סכין חדה מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
לפרוס 8 פרוסות לחם ולהפיץ את כולם עם שכבה דקה של חמאת עשב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
5
מניחים סלמון מעושן על 4 של הפרוסות. למעלה עם 4 פרוסות הלחם האחרות, צד החמאה למטה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
6
מניחים את הכריכים על תבנית אפייה ועוטפים עם פלסטיק. מקררים עד שהחמאה קרה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מניחים את הכריכים על קרש חיתוך. עם סכין חדה מאוד, לחתוך את הקרום, לחתוך כל כריך גדול חצי לרוחב, ולאחר מכן לחתוך כל חצי באלכסון פעמיים כדי להפוך את סך של 8 משולשים קטנים. (אם הלחם נחתך לרוחב, בצע את כיווני ההרכבה, ואז לחתוך את הקרום לחתוך באלכסון, פעמיים, כדי להפוך 4 משולשים קטנים.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מגישים מקורר.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.