קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

כריכי תפוחי אדמה וביצה בסגנון מרוקאי

כריכי תפוחי אדמה וביצה בסגנון מרוקאי
כריכי תפוחי אדמה וביצה בסגנון מרוקאי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לחמניות קייזר, זרעי כמון, פלפלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו 5: 2 דיאטה - מאפה תפוחי אדמה בסגנון מרוקאי = 233 קלוריות, בישול איטי בסגנון מרוקאי עוף ותבשיל תפוחי אדמה, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים את הביצים במים קרים על ידי 1 1/2 אינץ ' בסיר 1 1/2-ל 2 ליטר ולהביא לרתיחה מתגלגלת, מכוסה חלקית. להפחית את החום נמוך לבשל ביצים, מכוסה, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ולתת לביצים לעמוד במים חמים, מכוסה, 15 דקות. יש לשטוף ביצים מתחת למים קרים 5 דקות כדי להפסיק לבשל. מקלפים ביצים ורבע לאורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
בינתיים, טוסט זרעי כמון במחבת יבשה 12 אינץ כבד על חום מתון, ערבוב, עד ריחני כמה גוונים כהים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים לקערה להתקרר, ואז לטחון לאבקה במטחנה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מבשלים פלפלים, בצל, תפוחי אדמה, מלח ופלפל בשמן באותו מחבת על אש מתונה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם השחמה מאוד רך, 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים קצה של כל גליל ומוציאים קצת לחם מהמרכז כדי ליצור כיס עמוק רחב בכל גליל. שים 2 מגורי ביצים בתחתית כל כיס ולמלא בתערובת ירקות. מילוי עליון בכל כריך עם 2 של רבע ביצה הנותרים ומפזרים קצת כמון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מגישים כריכים עם כמון ונפט הנותרים harissa לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
HarissaHarissa
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'