קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

כריכים איטלקיים מגוהצים

כריכים איטלקיים מגוהצים
המתכון לחצה כריכים איטלקיים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא את ג'נואה סלאמי, בזיליקום, טפנד זיתים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: כריך פוקצ'ה איטלקי לחוץ, כריכים מגוהצים, בסגנון איטלקי, ו כריכים קובניים מגוהצים.

הוראות

1
תחתוך את ג ' בטה לחצי אופקית.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
2
מורחים חצי תחתון עם טפנד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
טפטוף לחתוך בצד העליון של חצי עם חומץ ושמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
סדר סלאמי על גבי טפנד, ואחריו פרושוטו, נקניקים, מוצרלה, פלפל אדום, בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פרושוטופרושוטו
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בשר מעדנייהבשר מעדנייה
טפנד זיתים, מחולקטפנד זיתים, מחולק
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מפזרים פלפל לפי הטעם ומניחים את החצי העליון של כיכר על מילוי.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
6
לעטוף כריך ביסודיות עם ניילון לעטוף או לסכל.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מניחים קרש חיתוך כבד או אובייקט שטוח אחר על גבי כריך ומשקל אותו עם 2-4 - lb. משקל (כגון סיר גדול או שישייה של סודה).
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
בואו לשבת 30 דקות עד 2 שעות. לפתוח, לחתוך לשמונים, ולהגיש.