קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרישה ומרק תפוחי אדמה

כרישה ומרק תפוחי אדמה
כרישה ומרק תפוחי אדמה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייקון, חמאה, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. מתכונים דומים: מרק כרישה תפוחי אדמה, מרק תפוחי אדמה-כרישה, ו מרק תפוחי אדמה, תירס וכרישה.

הוראות

1
כרישה נקייה על ידי ניתוק השורשים ואת קצות העלים. לעשות חתך אנכי מקצה השורש לצמרות, להיזהר לא לחתוך לחלוטין. הכרישה עכשיו ייפתח כמו דפי ספר, וכל בוץ ניתן לנקות בין העלים מתחת לברז. פרוס כרישה נקייה לרצועות רבע אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2
ממיסים חצי מהחמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
כרישה טחון בחמאה חמה עד נבול, 3 עד 5 דקות; להעביר לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
ממיסים את החמאה שנותרה באותו מחבת על אש נמוכה. בהדרגה לטאטא קמח לתוך חמאה מומסת עד התערובת יוצרת גוש של בצק. לאט לאט להזרים מרק עוף לתוך המחבת, ללא הרף לטאטא עד המרק משולב לחלוטין; לשפוך על התערובת בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בייקון ותפוחי אדמה לבישול האיטי. תערובת העונה עם מלח ופלפל; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
6
מבשלים על נמוך עד תפוחי האדמה רכים, ערבוב מים לתערובת אם הוא מקבל עבה מדי, לפחות 2 שעות. מערבבים חצי חצי לתוך התערובת ולהמשיך לבשל במשך 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים