כרישה ומרק תפוחי אדמה
כרישה ומרק תפוחי אדמה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייקון, חמאה, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. מתכונים דומים: מרק כרישה תפוחי אדמה, מרק תפוחי אדמה-כרישה, ו מרק תפוחי אדמה, תירס וכרישה.
הוראות
כרישה נקייה על ידי ניתוק השורשים ואת קצות העלים. לעשות חתך אנכי מקצה השורש לצמרות, להיזהר לא לחתוך לחלוטין. הכרישה עכשיו ייפתח כמו דפי ספר, וכל בוץ ניתן לנקות בין העלים מתחת לברז. פרוס כרישה נקייה לרצועות רבע אינץ'.
ממיסים חצי מהחמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
כרישה טחון בחמאה חמה עד נבול, 3 עד 5 דקות; להעביר לבישול איטי.
ממיסים את החמאה שנותרה באותו מחבת על אש נמוכה. בהדרגה לטאטא קמח לתוך חמאה מומסת עד התערובת יוצרת גוש של בצק. לאט לאט להזרים מרק עוף לתוך המחבת, ללא הרף לטאטא עד המרק משולב לחלוטין; לשפוך על התערובת בבישול איטי.
מוסיפים בייקון ותפוחי אדמה לבישול האיטי. תערובת העונה עם מלח ופלפל; מערבבים.
מבשלים על נמוך עד תפוחי האדמה רכים, ערבוב מים לתערובת אם הוא מקבל עבה מדי, לפחות 2 שעות. מערבבים חצי חצי לתוך התערובת ולהמשיך לבשל במשך 1 שעה יותר.