כרישה, תפוחי אדמה ופונטינה טארט
מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, כרישה, גבינת פונטינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בטטה, בצל אדום & פונטינה טארט, כרישה ותפוחי אדמה טארט עם Gruyère, ו טארט תפוחי אדמה, כרישה וגבינת עיזים.
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני.
הוסף כרישה; לטגן 7 דקות או עד רך משחימים קלות. תניח בצד.
מניחים תפוחי אדמה ושום בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה; לבשל 10 דקות או עד תפוחי אדמה הם מאוד רך.
מניחים 1 כף חמאה, תערובת תפוחי אדמה, 1/4 כוס גבינה, עירית, הבא 4 מרכיבים (עירית דרך ביצה) בקערה גדולה; מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מעיל קל 10 1/2 אינץ ' עגול נשלף התחתון מחבת טארט עם ספריי בישול. פרוש בצק על משטח מקומח קלות; תן לנוח 5 דקות. מלטפים בצק לתחתית ולמעלה הצדדים של מחבת.
מורחים את תערובת תפוחי האדמה לבצק.
מורחים כרישה על תערובת תפוחי אדמה, ומפזרים 1/4 כוס גבינה.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד נפוח ולהגדיר. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל.