קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

כרישה, תפוחי אדמה ופונטינה טארט

כרישה, תפוחי אדמה ופונטינה טארט
מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, כרישה, גבינת פונטינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בטטה, בצל אדום & פונטינה טארט, כרישה ותפוחי אדמה טארט עם Gruyère, ו טארט תפוחי אדמה, כרישה וגבינת עיזים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
2
ממיסים 1 כף חמאה במחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף כרישה; לטגן 7 דקות או עד רך משחימים קלות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים תפוחי אדמה ושום בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה; לבשל 10 דקות או עד תפוחי אדמה הם מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
5
ניקוז.
6
מניחים 1 כף חמאה, תערובת תפוחי אדמה, 1/4 כוס גבינה, עירית, הבא 4 מרכיבים (עירית דרך ביצה) בקערה גדולה; מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
7
מעיל קל 10 1/2 אינץ ' עגול נשלף התחתון מחבת טארט עם ספריי בישול. פרוש בצק על משטח מקומח קלות; תן לנוח 5 דקות. מלטפים בצק לתחתית ולמעלה הצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
8
מורחים את תערובת תפוחי האדמה לבצק.
מרכיבים שתצטרך
9
מורחים כרישה על תערובת תפוחי אדמה, ומפזרים 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד נפוח ולהגדיר. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל.