תבשיל קציצה מקסיקני מעושן
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שמן זית, פירורי לחם, שעועית כליותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל עוף מקסיקני מעושן, תבשיל Kafta (תבשיל קציצה מזרח תיכוני), ו מרק כדורי בשר מקסיקני.
הוראות
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה. מבשלים את הבצל במשך 8-10 דקות עד רך, ואז להסיר מהמחבת.
בינתיים, מניחים את הבשר, פירורי הלחם, תבלינים ורסק צ ' יפוטלה בקערה, מתבלים בנדיבות ומערבבים ביסודיות.
רול תערובת לתוך 20 כדורי בשר בגודל אגוז.
מוסיף את השמן שנותר למחבת ומטגנים את כדורי הבשר במשך כ 8 דקות עד חום בכל רחבי.
בינתיים, לבשל את האורז בעקבות הוראות חבילה. להחזיר את הבצל למחבת, להוסיף את העגבניות, כמו גם פחית מלאה מים. מבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף את שעועית הכליה ומבשלים עוד 10 דקות, עד הרוטב התעבה ואת כדורי הבשר מבושלים דרך. מתבלים את הקציצות, מתפזרים בכוסברה ומגישים עם האורז.