חשיש פלנל אדום
הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: חשיש פלנל אדום, חשיש פלנל אדום, ו חשיש פלנל אדום.
הוראות
מחממים את השמן במחבת כבדה, מוסיפים את תפוחי האדמה והבשר המשומר ומבשלים, הופכים את תפוחי האדמה עם פרוסת דגים בכל פעם שהם הופכים פריכים. לאחר כ -10 דקות, כאשר תפוחי האדמה פריך בכל רחבי, מערבבים דרך הסלק, ולאחר מכן עונה. להנמיך את החום, ללטף את תפוחי האדמה לתוך עוגה, ואז להשאיר לחום על הקרקעית. הפוך על צלחת, ואז לחזור למחבת עד שהצד השני הוא השחמה.
מגישים ישר מן המחבת, או להפוך על לוח לחתוך פלחי.