קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות50
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חשיש פלנל אדום

חשיש פלנל אדום
הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: חשיש פלנל אדום, חשיש פלנל אדום, ו חשיש פלנל אדום.

הוראות

1
תפרידו את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
מחממים את השמן במחבת כבדה, מוסיפים את תפוחי האדמה והבשר המשומר ומבשלים, הופכים את תפוחי האדמה עם פרוסת דגים בכל פעם שהם הופכים פריכים. לאחר כ -10 דקות, כאשר תפוחי האדמה פריך בכל רחבי, מערבבים דרך הסלק, ולאחר מכן עונה. להנמיך את החום, ללטף את תפוחי האדמה לתוך עוגה, ואז להשאיר לחום על הקרקעית. הפוך על צלחת, ואז לחזור למחבת עד שהצד השני הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מגישים ישר מן המחבת, או להפוך על לוח לחתוך פלחי.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מגישים עם רוטב חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת