סלט שעועית בסגנון ים תיכוני
גשו לסופר וקנו גבינת עזים, רסק עגבניות מטוגן, בצלים אביביים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מרהיב. נסו שעועית לבנה בסגנון ים תיכוני עם עגבניות מיובשות וזיתים, סלט פסטה ים תיכוני, ו סלט אורזו בסגנון ים תיכוני עם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את צנצנת ארטישוקים, הזמנת 3 כפות של השמן.
יוצקים את השמן לתוך קערה ומערבבים את רסק עגבניות מיובש השמש וחומץ עד חלקה. מתבלים לפי הטעם.
בערך קוצצים את הארטישוקים ומעבירים לקערה גדולה עם שעועית קנליני, עגבניות, זיתים, בצל אביב וחצי מגבינת העזים. מערבבים את תערובת שמן ארטישוק וקצה לתוך קערת הגשה. מתבלים לפי הטעם. להתפורר מעל גבינת עזים הנותרים, ולאחר מכן לשרת.