תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לא יו' אמא של מק 'וגבינה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 843 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 58 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח, קמח, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים פירורי לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה 5 עד 7 דקות או עד הזהב, ערבוב פעם אחת לאחר 2 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לבשל פרושוטו, בקבוצות, במחבת גדולה משומנת קלות על חום בינוני 3 עד 4 דקות בכל צד או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
ניקוז על מגבות נייר; להתפורר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
בינתיים, להמיס חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני; להוסיף שאלוט, ו לטחון 3 דקות או עד מכרז.
בהדרגה לטאטא קמח עד חלקה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 דקות. בהדרגה לטאטא חלב הבא 4 מרכיבים; לבשל, לטאטא כל הזמן, 12 עד 14 דקות או עד התערובת מתעבה ומתחיל לבעבע.
בהדרגה לשפוך רוטב לבן על גבינות, לטאטא עד גבינות נמסות ורוטב הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מערבבים פסטה ו prosciutto עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
14
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'; מפזרים פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
15
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מגישים באופן מיידי.
17
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ב-Fiorucci Riserva Prosciutto ו-Cracker Barrel Vermont White Sharp Cheddar.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר לבנה חדה
פרושוטו
לכריכה
18
לא-
19
לאפות לא את המקרוני וגבינה של אמא שלך, להשמיט פירורי לחם. הכינו את המתכון לפי ההוראות בשלבים 2 באמצעות מערבבים פסטה, פרושוטו וגבינות לרוטב לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פרושוטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
מגישים באופן מיידי.
21
הערה: אין להשתמש גבינה מראש; זה לא נמס בצורה חלקה. אתה יכול לגרוס את הגבינה ולפריך את הפרושוטו עד יום אחד קדימה ולהירגע. אתה יכול גם טוסט פירורי הלחם קדימה ולאחסן אותם בשקית ניילון zip-top.