קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

לא המקרוני והגבינה של אמא שלך.

לא המקרוני והגבינה של אמא שלך.
לא המקרוני והגבינה של אמא שלך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, אבקת צ' ילי, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בגמלי, וחוזרים לרתיחה. הטבח חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
GemelliGemelli
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
מוסיף שמן זית, וזורק פסטה עד מצופה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פסטהפסטה
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בבשר טחון. מתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשר טחוןבשר טחון
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. תניח בצד.
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מחממים 3 כפות חמאה והקמח במחבת גדולה על אש נמוכה. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה והקמח משולב, ואז מקציפים לאט בחלב. מערבבים בגבינת פונטינה, גבינת צ 'דר חדה, גבינת צ' דר לבנה, וגבינת פרמזן 1/4 כוס; מבשלים, מטגנים כל הזמן, עד שהגבינה נמסה והרוטב מתעבה, כ -5 דקות. מתבלים בפפריקה, אגוז מוסקט, אבקת שום, קינמון ואבקת צ ' ילי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור. מערבבים את הפסטה והבשר, ומעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינהגבינה
גבינת צ ' דר לבנהגבינת צ ' דר לבנה
פרמזןפרמזן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
אבקת שוםאבקת שום
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
קינמוןקינמון
פפריקהפפריקה
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
רוטברוטב
בקרבקר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
8
שלב 2 כפות חמאה, פירורי לחם, ואת הנותרים 2 כפות פרמזן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מפזרים תערובת על הפסטה בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ 12 דקות, ולאחר מכן להגדיר את התנור על צלייה. צלוי עד השחמה קלה, כ -3 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1צביטה1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף3(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פונטינה גרוסהגבינת פונטינה גרוסה01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת gemelli (קטן מעוות פסטה)חבילת gemelli (קטן מעוות פסטה)1צביטהקינמון טחוןקינמון טחון01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם איטלקייםפירורי לחם איטלקיים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר טחון רזהבשר טחון רזה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2(חוֹרֶף)גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר גרוסה וחדהגבינת צ'דר גרוסה וחדה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר לבנה גרוסהגבינת צ'דר לבנה גרוסה