לא לאפות פרי לעיס ברים אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל שום לאפות פירות ועוגיות ברים אגוז. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 99 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו משמשים, חמאה, סירופ אורז חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, פירות וברים לעיסים אגוז, ו חטיפי שיבולת שועל ופירות גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8-in. מחבת מרובעת עם נייר כסף. נייר כסף לחמאה. בקערה גדולה, מערבבים יחד דגנים, דובדבנים, שקדים, משמשים ושוקולד.
שלב 2 כפות. חמאה, סוכר, סירופ, חמאת שקדים, ומלח בסיר קטן ומבשלים, ערבוב, על חום בינוני עד חמאה נמסה ותערובת חלקה. להביא מבשלים ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן כדי למנוע חריכה. מיד לשפוך תערובת מבעבע על תערובת דגנים ומערבבים עד בשילוב טוב.
הקש תערובת בחוזקה לתוך מחבת מוכן, באמצעות ידיים חמאה קלות. להירגע עד המשרד, על 1 שעה. קצה מתוך מחבת על משטח עבודה לקלף רדיד. באמצעות סכין חדה בחמאה, תערובת רבע ולאחר מכן לחתוך כל רבע ל 5 ברים.
* מצא בחנויות מזון טבעי ושוק מזונות מלאים.