קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות9
מגזין

לא לאפות פרי לעיס ברים אגוז

לא לאפות פרי לעיס ברים אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל שום לאפות פירות ועוגיות ברים אגוז. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 99 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו משמשים, חמאה, סירופ אורז חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, פירות וברים לעיסים אגוז, ו חטיפי שיבולת שועל ופירות גרנולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 8-in. מחבת מרובעת עם נייר כסף. נייר כסף לחמאה. בקערה גדולה, מערבבים יחד דגנים, דובדבנים, שקדים, משמשים ושוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
( 23)( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שלב 2 כפות. חמאה, סוכר, סירופ, חמאת שקדים, ומלח בסיר קטן ומבשלים, ערבוב, על חום בינוני עד חמאה נמסה ותערובת חלקה. להביא מבשלים ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן כדי למנוע חריכה. מיד לשפוך תערובת מבעבע על תערובת דגנים ומערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הקש תערובת בחוזקה לתוך מחבת מוכן, באמצעות ידיים חמאה קלות. להירגע עד המשרד, על 1 שעה. קצה מתוך מחבת על משטח עבודה לקלף רדיד. באמצעות סכין חדה בחמאה, תערובת רבע ולאחר מכן לחתוך כל רבע ל 5 ברים.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
* מצא בחנויות מזון טבעי ושוק מזונות מלאים.