קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

לאגר-מולים מאודים עם חרדל, קילבסה ושמיר

לאגר-מולים מאודים עם חרדל, קילבסה ושמיר
מולים מאודים לאגר עם חרדל, Kielbasan ושמיר עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא עוד בירה בעלת גוף בהיר, שיני שום-1 שמאלה, שמיר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו מולים בבירה, מולים מבושלים לאגר, ו שרימפס מאודה עם לאגר, לימון ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן.
2
מברישים את הלחם בשמן זית ומעבירים לתבנית אפייה. לטגן את הלחם כמה סנטימטרים מהחום, פונה פעם אחת, במשך 2 דקות, עד זהוב קלוי. לשפשף קלות את כל שן שום מעל טוסטים.
מרכיבים שתצטרך
3
בסיר גדול ועמוק, מחממים את 1/4 כוס שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הקילבסה, שאלוט ושום פרוס, מתבלים קלות במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב, עד שהשום מתרכך ומשחימים קלות, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את המולים ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הבירה, מכסים ואדים את המולים עד שהם פותחים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר מהחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את המולים ל 4 קערות עמוקות, להשליך כל מולים שאינם פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את החמאה, החרדל והשמיר למרק, מתערבלים ומנערים את הסיר עד שהחמאה נמסה. לאט לאט לשפוך את המרק על המולים, לעצור לפני שאתה מגיע לחצץ בתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים את המולים עם טוסטים שום.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.