לאכול בשמונה דולרים: קרפים קמח תירס, ראגו פטריות, ביצה מטוגנת
לאכול בשמונה דולרים: קרפים קמח תירס, ראגו פטריות, ביצה מטוגנת יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם, שאלוט, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לאכול במשך שמונה דולרים: קרפים שמן זית עם כרישה וביצים, ביצים מהיר Snickerdoodle קרפים (פחמימות נמוכות), ו לאכול בשמונה דולרים: אורז מטוגן חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, קמח תירס, מלח, חלב, ביצים וחמאה מומסת בבלנדר עד חלקה. (אם ערבוב ביד, במקום מרכיבים יבשים בקערת ערבוב גדולה בהדרגה לטאטא את החומרים הרטובים, ביצה אחת או התזה של חלב בכל פעם.)
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. אם הבלילה נראית עבה מדי לאחר עמידה (עקביות צריכה להיות זו של קצפת), רזה עם קצת מים קרים.
מברשת קלה מחבת 10 אינץ ' עם חמאה מומסת או שמן צמחי, וחום על חום בינוני עד חם אבל לא מעשן.
חזור עם הבלילה נותרת, מחדש משמן את המחבת בין קרפים. מחסנית קרפים על צלחת כפי שהם סיימו.
השתמשתי זול crimini ו portobello פטריות, אבל המתכון עובד באותה מידה-אם לא טוב יותר - עם פטריות אקזוטיות יותר, כגון צדפות, maitake, ו enoki. כדי לשמור על המנה במחיר סביר, נסה להשלים בסיס של קרימיניס עם כמות קטנה יותר של פטריות בר.
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את השמן והחמאה על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה, והמחבת חמה אך לא מעשנת. הזיעו בצלצלי שאלוט בשמן וחמאה עד שקופים למחצה.
מוסיפים פטריות וקמצוץ גדול של מלח, ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל כי הפטריות לפלוט התאדה, 6-8 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים לפטריות המעיל. לבשל במשך 1 דקה.
להפחית את החום נמוך, להוסיף שמנת חמוצה ומבשלים עד התחמם דרך. להתאים תיבול.
אפשר שני קרפים לאדם, וביצה אחת לכל קרפ.
מטגנים את הביצים בצד שטוף שמש למעלה או יתר קל. להפריש ולשמור חם.
כף הכמות הרצויה של ragoût פטריות חם ממש מתחת למרכז של כל קרפ, משאיר גבול אינץ ' אחד בכל צד. למעלה עם ביצה מטוגנת. מקפלים בצדדים של קרפ מעל מילוי, ולאחר מכן, החל בתחתית, להפשיל לצרף מילוי.
מגישים צד תפר קרפ למטה. למעלה עם שמנת חמוצה או קצוץ עשבי תיבול טריים,אם תרצה.