קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

לאכול בשמונה דולרים: קרפים קמח תירס, ראגו פטריות, ביצה מטוגנת

לאכול בשמונה דולרים: קרפים קמח תירס, ראגו פטריות, ביצה מטוגנת
לאכול בשמונה דולרים: קרפים קמח תירס, ראגו פטריות, ביצה מטוגנת יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם, שאלוט, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לאכול במשך שמונה דולרים: קרפים שמן זית עם כרישה וביצים, ביצים מהיר Snickerdoodle קרפים (פחמימות נמוכות), ו לאכול בשמונה דולרים: אורז מטוגן חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, קמח תירס, מלח, חלב, ביצים וחמאה מומסת בבלנדר עד חלקה. (אם ערבוב ביד, במקום מרכיבים יבשים בקערת ערבוב גדולה בהדרגה לטאטא את החומרים הרטובים, ביצה אחת או התזה של חלב בכל פעם.)
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. אם הבלילה נראית עבה מדי לאחר עמידה (עקביות צריכה להיות זו של קצפת), רזה עם קצת מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
מברשת קלה מחבת 10 אינץ ' עם חמאה מומסת או שמן צמחי, וחום על חום בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חזור עם הבלילה נותרת, מחדש משמן את המחבת בין קרפים. מחסנית קרפים על צלחת כפי שהם סיימו.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
פטריות Ragoût
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
- ממלא 4-6 קרפים -
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
7
השתמשתי זול crimini ו portobello פטריות, אבל המתכון עובד באותה מידה-אם לא טוב יותר - עם פטריות אקזוטיות יותר, כגון צדפות, maitake, ו enoki. כדי לשמור על המנה במחיר סביר, נסה להשלים בסיס של קרימיניס עם כמות קטנה יותר של פטריות בר.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
8
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את השמן והחמאה על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה, והמחבת חמה אך לא מעשנת. הזיעו בצלצלי שאלוט בשמן וחמאה עד שקופים למחצה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים פטריות וקמצוץ גדול של מלח, ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל כי הפטריות לפלוט התאדה, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים לפטריות המעיל. לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
11
להפחית את החום נמוך, להוסיף שמנת חמוצה ומבשלים עד התחמם דרך. להתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
12
להרכיב
13
אפשר שני קרפים לאדם, וביצה אחת לכל קרפ.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
14
מטגנים את הביצים בצד שטוף שמש למעלה או יתר קל. להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
15
כף הכמות הרצויה של ragoût פטריות חם ממש מתחת למרכז של כל קרפ, משאיר גבול אינץ ' אחד בכל צד. למעלה עם ביצה מטוגנת. מקפלים בצדדים של קרפ מעל מילוי, ולאחר מכן, החל בתחתית, להפשיל לצרף מילוי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
16
מגישים צד תפר קרפ למטה. למעלה עם שמנת חמוצה או קצוץ עשבי תיבול טריים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות