לאכול בשמונה דולרים: שעועית גראטן
לאכול במשך שמונה דולרים: שעועית גראטן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 274 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לאכול במשך שמונה דולרים: ניוקי כרוב אדום Gratin, לאכול בשמונה דולרים: שעועית שחורה וצ'ילי בטטה, ו אי אפשר לאכול רק מאפה קינמון. (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השעועית בסיר עם מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה ולאחר מכן לשמור על רתיחה עדינה עד השעועית הם מכרז; הסכום הכולל של זמן ישתנה במידה רבה בהתאם לשעועית שלך, אבל אתה צריך להתחיל לבדוק לאחר 45 דקות.
הוסף יותר מים במידת הצורך במהלך הבישול. כאשר השעועית רכה לחלוטין, מתבלים בטעם מלח ומאפשרים להם להתקרר בנוזל שלהם.
מחממים 1/4 כוס שמן זית בסיר קטן כבד תחתית או מחבת.
מוסיף את הירקות חתוכים לקוביות ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות.
מוסיפים את השום והמרווה ומתבלים במלח. מבשלים 5 דקות ולאחר מכן מערבבים את העגבניות. לבשל 5 דקות יותר וטעם מלח.
מסננים את השעועית, שומר את הנוזל, ולשים אותם בגרין בגודל בינוני או צלחת אפייה (שלי הוא כ 8 אינץ ' מרובע 2 עמוק). מערבבים את הירקות המוקפצים וטעם מלח שוב.
יוצקים מספיק שעועית בישול נוזלי כמעט לכסות.
טפטוף עם 1/4 כוס שמן זית לכסות עם פירורי לחם קלוי.
אופים במשך 40 דקות בתנור 350, מציץ מדי פעם. אם gratin מתייבש, בזהירות כפית קצת שעועית בישול נוזלי בקצה המנה, כדי למנוע את פירורי הלחם רטוב.