קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות20
ציון בריאות9
מגזין

לביבות שורש סלרי עם פסטרמה

לביבות שורש סלרי עם פסטרמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לביבות שורש סלרי עם פסטרמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 101 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם פלפל, בצל, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו לביבות שורש סלרי, שורש סלרי ולביבות פטריות עם רסק תפוחים בצל, ו שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. מניחים מדף תיל מעל תבנית אפייה ומניחים בצד.באמצעות חורים גס על פומפיה תיבת או דיסק גריסה בינוני גס של מעבד מזון, לגרוס את שורש הסלרי ובצל ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הביצים, ארוחת המצות, ומודדים מלח ופלפל ומערבבים לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
(קיבלר)(קיבלר)
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שחתיכת שורש סלרי תוססת באופן מיידי כאשר נפלה פנימה, כ -4 עד 5 דקות. באמצעות כוס מדידה 1/4 כוס, לגרוף את תערובת שורש הסלרי, לארוז אותו בחוזקה, בזהירות טיפה אותו למחבת. חזור עד שיש לך 4 ערימות. באמצעות מרית, לחץ בעדינות על כל תל לתוך דיסק שטוח על 1/2 אינץ ' עבה. פריי undisturbed עד תחתית הלביבות הם חום זהוב, על 1 1/2 עד 2 דקות. להעיף ומטגנים עד הלביבות זהובות בצד השני, על 1 1/2 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1
מניחים את המיונז והחרדל או חזרת בקערה קטנה, מתבלים עם פלפל, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מורחים על 1 כפית של תערובת מיונז על כל לביבה. מחלקים את הפסטרמה בין הלביבות. למעלה עם פרוסות מלפפון חמוץ ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פסטרמהפסטרמה
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)