קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

לביבות שיבולת שועל לבביות

לביבות שיבולת שועל לבביות
פנקייק שיבולת שועל לבבי לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 29 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . מתאים ל-12 מנות. הוא עובד היטב כארוחת בוקר. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש סוכר, חלב, מלח וקמח. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 49% . מתכונים דומים: לביבות שיבולת שועל תפוזים , מרק בשר בקר ופטריות לבבי ומרק עוף ותירס בגריל .

הוראות

1
מערבבים את שיבולת השועל המגולגלת והחמאה יחד בקערה גדולה; לתת להשרות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
2
מקציפים את הקמח לכל מטרה, קמח מלא, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה גדולה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
24 אונקיות (3 כוסות) חמאת בוטנים24 אונקיות (3 כוסות) חמאת בוטנים
4 אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/84 אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8
1/4 כוס אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס1/4 כוס אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
1 כפית שמן צמחי, לא חובה1 כפית שמן צמחי, לא חובה
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
3
טורפים את הביצים והחלב יחד בקערה קטנה נפרדת; מערבבים לתוך שיבולת השועל הספוגה. מערבבים את תערובת הקמח לתערובת שיבולת השועל. אם הבלילה נראית יבשה, מוסיפים חלב בערך כף אחת בכל פעם עד להשגת הסמיכות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8
1-1/2 כוסות חלב אורז1-1/2 כוסות חלב אורז
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
4
משמנים מחבת או פסים ומניחים על אש בינונית. מצקת כ-1/2 כוס בלילה לכל פנקייק על משטח הבישול שחומם מראש. מבשלים עד שהפנקייק מזהיב קלות, כ-2 דקות, הופכים וממשיכים לבשל עד להשחמה של הצד השני, עוד 1-2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
מצקתמצקת