קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

לבשל את הספר: Anellini alla Pecorara

לבשל את הספר: Anellini alla Pecorara
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו מבשלים את הספר: Bruschettan Alla Romana, לבשל את הספר: ארטישוק alla Contadino, ו לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את ראגו all ' Abruzzese: לחמם את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול או סיר כבד תחתית אחרים להציב על חום בינוני. מתבלים את חתיכות הבשר עם מעט מלח ופלפל ומוסיפים אותם לסיר. חום במשך 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להפוך את החלקים כדי חום בצד השני, עוד 3 עד 4 דקות. המשך לחמם את הבשר עד שהוא צרוב יפה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
הסר את החתיכות לצלחת עמוקה או קערה. תניח את הסיר בצד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
להעביר את העגבניות דרך טחנת מזון מצויד בדיסק עם החורים הקטנים ביותר. זרוק את המוצקים. שים את העגבניות חרוטות בצד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
להחזיר את הסיר לחום בינוני ולהוסיף שמן זית כתית. מערבבים את הבצל, להפחית את החום בינוני נמוך, ו sauté במשך כ 5 דקות, או עד הבצל הוא מבריק ומתחיל לרכך.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
יוצקים את העגבניות, להעלות את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להחזיר את הבשר לסיר ולהפחית את החום בינוני נמוך או נמוך כדי לשמור על רתיחה עדינה. מכסים חלקית ולתת לרוטב להתבשל, ערבוב זה מעת לעת, במשך כ 3 שעות, או עד הבשר הוא רך מאוד הרוטב מעובה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים התזה או שתיים של מים אם הרוטב מתעבה יותר מדי לפני הבשר נעשה. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
כבה את החימום.
8
הסר את הבשר מן הסיר לפני השימוש ברוטב. הערה: הבשר, אגב, לעולם לא יושלך על ידי איטלקים רבי תושייה: הוא משמש כמנה שנייה, או קצוץ דק ומשמש כמילוי לקנלוני או רביולי.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רביולירביולי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
כדי להפוך את בצק הפסטה: לשים 4 כוסות של הקמח והמלח במעבד מזון דופק בקצרה לשלב. לשבור את הביצים לתוך קערת העבודה טפטוף בשמן זית. עם המנוע פועל, לאט להתחיל להוסיף את המים, הוספת רק כמה שאתה צריך לתערובת כדי ליצור פירורים שנראים כמו גושים קטנים. צובטים יחד קצת מהתערובת ומגלגלים אותה. זה אמור ליצור כדור רך. אם התערובת נראית יבשה, טפטוף עוד 1 עד 2 טיפות מים. אם זה נראה רטוב מדי ודביק, להוסיף קמח נוסף, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(קיבלר)(קיבלר)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
הפעל את התערובת החוצה על משטח עבודה נקי זרועים קלות עם קמח ולחץ אותו יחד עם הידיים כדי ליצור כדור מחוספס. ללוש את הבצק: באמצעות כף היד שלך, לדחוף את הבצק בעדינות אך בתקיפות ממך, ולאחר מכן לקפל אותו אליך. סובב את הבצק רבע סיבוב, וחזור על תנועת הדחיפה והקיפול. המשיכו ללוש במשך מספר דקות, או עד שהבצק יהיה חלק ומשיי. צור אותו לכדור ולעטוף אותו בחוזקה בסרט פלסטיק / נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
11
תן את שאר הבצק בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
מכסים שטח גדול עם מפת שולחן נקייה ומפזרים את הבד בקמח. זה המקום שבו תוכלו לשים את anellini ברגע שהם מעוצבים. צובטים חתיכת בצק בגודל של אגוז ועוטפים מחדש את השאר. על משטח עבודה משוריין קלות, לגלגל את חתיכת הבצק לתוך חבל דק על 1/8 אינץ ' בקוטר. השתמשו בכפות הידיים כדי להתגלגל קדימה ואחורה והאצבעות שלכם כדי להתפשט ולמתוח את החבל כשאתם מתגלגלים. אני מוצא את זה מועיל מאוד קל להרטיב את כפות הידיים שלי עם מים מדי פעם כדי לסייע מתגלגל, אז אני שומר קערה קטנה של מים בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה אנליניפסטה אנליני
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
כאשר החבל הוא הקוטר הנכון, לחתוך אותו 3 1/2-ich אורכים. הביאו את שני הקצוות של כל אורך יחד כדי ליצור טבעת, ולאחר מכן גלגלו את התפר המחבר יחד בין שתי אצבעות כדי לאטום באופן מאובטח. כמו הטבעות מוכנות, למקם אותם על בד קמח מאובק. לאחר שתסיים לעצב את החבל הראשון, לצבוט את חתיכת בצק בגודל אגוז שני, לגלגל אותו, ולעצב ולאטום יותר טבעות. המשך לעצב את האנליני עד שתשתמש בכל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה אנליניפסטה אנליני
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
14
יש דרך מסורתית ליצור anellini ייתכן שתרצה לנסות. זה לוקח קצת תרגול וזריזות, אבל זה די קל לשלוט קצת יותר מהר. במקום לחתוך את החבל לאורכים קצרים יותר, להרים אותו עם האגודל והאמה של יד אחת, ולעטוף את הקצה שלו באופן רופף סביב האצבע המורה של היד השנייה, כדי ליצור לולאה עם זנב. צבטו את הזנב ואטמו את הלולאה, ולאחר מכן המשיכו ליצור לולאות נוספות עם החלק הנותר של החבל.(אם אתה משרת את anellini באותו יום, אתה יכול להשאיר אותם על הבד עד כמה שעות לפני הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה אנליניפסטה אנליני
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
15
להביא סיר גדול מאוד או קומקום של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
16
בעוד המים הוא חימום, יוצקים את שמן צמחי לעומק של 1/4 אינץ ' לתוך מחבת גדולה ומניחים מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מניחים מגש מרופד בשכבה כפולה של נייר מגבות נייר/נייר סופג או שקית נייר חומה גדולה, רגילה ליד התנור.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
18
מוסיפים בזהירות את חתיכות החצילים (השמן עלול להתיז) ומטגנים, הופכים אותם מדי פעם עם כפית מחוררת, במשך 4 עד 5 דקות, או עד הזהב. באמצעות כף מחורץ, להעביר את החלקים מגש מוכן לנקז. מטגנים את הקישואים בשמן באותו אופן, מזיזים את החתיכות במחבת, במשך כ -5 דקות, או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
להעביר אותם לאותו מגש. ואז מטגנים את הפלפלים במשך כ 5 דקות, או עד זהב כתמים פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20
להעביר אותם למגש עם הירקות האחרים. בזהירות להעביר את כל אבל על 1 כוס הירקות לסיר של ראגו, בעדינות ערבוב אותם. הניחו בצד את הירקות השמורים לקישוט המנה המוגמרת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
21
כאשר המים רותחים, בזהירות טיפה אנליני לתוך הסיר ומערבבים להפריד. מכסים את הסיר עד שהמים חוזרים לרתיחה, ואז לחשוף ולבשל את הפסטה במשך כ 15 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה אנליניפסטה אנליני
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
22
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
23
החזר את הפסטה לסיר וכפית על שני שלישים מהרוטב על זה. לזרוק בעדינות עד הפסטה מצופה באופן שווה עם הרוטב, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
24
מעבירים את הפסטה לבושה לקערת מנה מחוממת או קערות בודדות רדודות וכפית את הרוטב שנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
25
מפזרים את הירקות השמורים מעל, ולאחר מכן העליון עם ריקוטה ועם פרמזן קטן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
לפי עוגהלפי עוגה
26
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

6oounces בשר ללא עצמות צ'אק צלי, לחתוך ל 4 חלקים שוויםoounces בשר ללא עצמות צ'אק צלי, לחתוך ל 4 חלקים שווים8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כתף חזיר ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוותכתף חזיר ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוות2smallsחצילים, לחתוך לקוביות קטנותחצילים, לחתוך לקוביות קטנות4תוספת זחליםקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כתף כבש ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוותכתף כבש ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוות2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8ריבס, קצוץ טרי או קפואבצק פסטהבצק פסטה8ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן מגורר טרי-רג'יאנו או גבינת פקורינו פומאנו להגשהפרמזן מגורר טרי-רג'יאנו או גבינת פקורינו פומאנו להגשה3פלפלים אדומים, זורעים וחותכים לקוביות קטנותפלפלים אדומים, זורעים וחותכים לקוביות קטנות8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים כשר או משובחמלח ים כשר או משובח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת ריקוטה חלב כבשים או מרוקן גבינת ריקוטה חלב פרה שלמהגבינת ריקוטה חלב כבשים או מרוקן גבינת ריקוטה חלב פרה שלמה9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח רגיל/ללא כתמים לכל מטרה / קמח רגיל, ועוד לאבק את משטח העבודהקמח רגיל/ללא כתמים לכל מטרה / קמח רגיל, ועוד לאבק את משטח העבודה8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעל מים פושריםעל מים פושרים1קילוגרםעגבניות שימורים שלמות או חתוכות לקוביות, עם המיץ שלהם (על 7 1/2 כוסות)עגבניות שימורים שלמות או חתוכות לקוביות, עם המיץ שלהם (על 7 1/2 כוסות)1בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק3smallsקישואים, לחתוך לקוביות קטנותקישואים, לחתוך לקוביות קטנות