לבשל את הספר: Radicchio, טורקיה, סלט אפונה שלג
לבשל את הספר: Radicchio, טורקיה, סלט אפונה שלג נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 634 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך אפונה שלג, חומץ יין לבן, ביצים מבושלות קשה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. נסו מבשלים את הספר: סלט נקניק עם רדיקיו ופריזה, מבשלים את הספר: ענבים, שקדים וסלט רדיקיו עם זיתים שחורים, ו לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio (מתכונים דומים).
הוראות
בלאנש את אפונה שלג במחבת של מים רותחים מומלחים במשך 3 - 4 דקות עד רק רך, ואז לנקז ולהניח בצד. כדי להפוך את הרוטב, לשלב את הטונה ומיונז בקערה עד שמנת, ואז מערבבים בחומץ וצלפים.
שים את טורקיה, רדיקיו, אפונה שלג לתוך קערת סלט ומערבבים, ואז לטפטף עם שמן זית העונה קלות עם פלפל לבן.
מקשטים עם פרוסות ביצים מבושלות היטב, שופכים את רוטב הטונה על הסלט ומגישים.