קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: Sachertorte

לבשל את הספר: Sachertorte
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Sachertorte. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שימורי משמש, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: צ'ילי, ו לבשל את הספר: סיר סלמון חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הטורט, מחממים את התנור ל 177°. חמאה שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות או לרסס עם ספריי nonstick. קו תחתית המחבתות עם נייר קלף. אבק עם קמח לנצל את העודף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום ומניחים את הקערה על פני מחבת של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
חום, ערבוב מדי פעם, עד השוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4
הסר את הקערה מהחום ולאפשר לשוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בקערה גדולה, להכות את החמאה 3/4 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי עד אור מאוד ורך, על 3 דקות. לנצח את החלמונים ביצה אחד בכל פעם, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. הכה בברנדי משמש והשוקולד המקורר. תניח בצד. לשטוף ולייבש את המקצף.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי אפרסקברנדי אפרסק
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בקערה גדולה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עם סוכר 1/4 הנותרים עד שהם יוצרים פסגות רכות. מערבבים 1/3 של הלבנים מוכים לתערובת השוקולד כדי להאיר אותו, ולאחר מכן לקפל בזהירות את הלבנים הנותרים עד שנותרו רק כמה פסים של לבן להישאר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מפזרים 1/2 כוס קמח על הבלילה לקפל עד incorporated. חזור עם הנותרים 1/2 כוס קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
מחלקים את הבלילה בין שני מחבתות עוגה ואופים עד שהם נפחו קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר את העוגות מהתנור ולאפשר להם להתקרר על מתלה תיל במשך 15 דקות. תריץ סכין מסביב לקצה של כל מחבת ותהפוך כל עוגה על צלחת. לקלף את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
כדי להפוך את הזיגוג, להביא את שימורי משמש וברנדי משמש לרתיחה בסיר בינוני על אש בינונית. להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
ברנדי אפרסקברנדי אפרסק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
הסר מהחום והנח בצד.
12
מניחים שכבת טורט אחת על צלחת מרופדת בשני חתיכות של נייר שעווה (ליישר אותם כך שכל חתיכה מכסה חצי הצלחת והם חופפים מעט באמצע).
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
13
מורחים את שכבת טורט עם 1/2 תערובת ריבת משמש. למעלה עם שכבת טורט הנותרים, ולהפיץ אותו עם תערובת ריבה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
14
בואו לעמוד בזמן שאתה עושה זיגוג השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
15
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערת ערבוב קטנה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
16
מחממים את השמנת הכבדה בסיר קטן על אש נמוכה עד שהוא מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
17
יוצקים על השוקולד ולתת לעמוד 2 דקות, ואז מערבבים עד חלקה. מערבבים בחמאה עד חלקה. מערבבים בברנדי משמש.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי אפרסקברנדי אפרסק
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
18
מיד לשפוך את הזיגוג על העוגה. באמצעות מרית אופסט, להחליק את הזיגוג מעל הצדדים של הטורט, מוודא כדי לכסות אותו לחלוטין. מקררים את העוגה עד הזיגוג מוגדר, על 1 שעה. בעדינות למשוך את גיליונות נייר שעווה החוצה מתחתיו, לחתוך טריזים דקים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
19
הערה: ריבה כתומה תחליף לריבת משמש, וליקר תפוזים לברנדי משמש.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
ברנדי אפרסקברנדי אפרסק
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
ריבת משמשריבת משמש