לבשל את הספר: Sachertorte
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Sachertorte. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שימורי משמש, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: צ'ילי, ו לבשל את הספר: סיר סלמון חם (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הטורט, מחממים את התנור ל 177°. חמאה שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות או לרסס עם ספריי nonstick. קו תחתית המחבתות עם נייר קלף. אבק עם קמח לנצל את העודף.
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום ומניחים את הקערה על פני מחבת של מים רותחים.
חום, ערבוב מדי פעם, עד השוקולד נמס וחלק.
הסר את הקערה מהחום ולאפשר לשוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה, להכות את החמאה 3/4 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי עד אור מאוד ורך, על 3 דקות. לנצח את החלמונים ביצה אחד בכל פעם, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. הכה בברנדי משמש והשוקולד המקורר. תניח בצד. לשטוף ולייבש את המקצף.
בקערה גדולה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עם סוכר 1/4 הנותרים עד שהם יוצרים פסגות רכות. מערבבים 1/3 של הלבנים מוכים לתערובת השוקולד כדי להאיר אותו, ולאחר מכן לקפל בזהירות את הלבנים הנותרים עד שנותרו רק כמה פסים של לבן להישאר.
מפזרים 1/2 כוס קמח על הבלילה לקפל עד incorporated. חזור עם הנותרים 1/2 כוס קמח.
מחלקים את הבלילה בין שני מחבתות עוגה ואופים עד שהם נפחו קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, על 20 דקות.
הסר את העוגות מהתנור ולאפשר להם להתקרר על מתלה תיל במשך 15 דקות. תריץ סכין מסביב לקצה של כל מחבת ותהפוך כל עוגה על צלחת. לקלף את נייר הקלף.
כדי להפוך את הזיגוג, להביא את שימורי משמש וברנדי משמש לרתיחה בסיר בינוני על אש בינונית. להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, כ 5 דקות.
מניחים שכבת טורט אחת על צלחת מרופדת בשני חתיכות של נייר שעווה (ליישר אותם כך שכל חתיכה מכסה חצי הצלחת והם חופפים מעט באמצע).
מורחים את שכבת טורט עם 1/2 תערובת ריבת משמש. למעלה עם שכבת טורט הנותרים, ולהפיץ אותו עם תערובת ריבה הנותרים.
בואו לעמוד בזמן שאתה עושה זיגוג השוקולד.
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערת ערבוב קטנה.
מחממים את השמנת הכבדה בסיר קטן על אש נמוכה עד שהוא מגיע לרתיחה.
יוצקים על השוקולד ולתת לעמוד 2 דקות, ואז מערבבים עד חלקה. מערבבים בחמאה עד חלקה. מערבבים בברנדי משמש.
מיד לשפוך את הזיגוג על העוגה. באמצעות מרית אופסט, להחליק את הזיגוג מעל הצדדים של הטורט, מוודא כדי לכסות אותו לחלוטין. מקררים את העוגה עד הזיגוג מוגדר, על 1 שעה. בעדינות למשוך את גיליונות נייר שעווה החוצה מתחתיו, לחתוך טריזים דקים, ומגישים.
הערה: ריבה כתומה תחליף לריבת משמש, וליקר תפוזים לברנדי משמש.