קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

לבשל את הספר: ג'לאטו סטאוט שוקולד

לבשל את הספר: ג'לאטו סטאוט שוקולד
לבשל את הספר: ג'לאטו סטאוט שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1427 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ג'לאטו משוקולד, חלב, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: ג'לאטו דה קרמה, מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, ו לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור בסיס השוקולד: בסיר כבד התחתון, לשלב את החלב והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מניחים מעל חום בינוני-נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם כך העור אינו יוצר, עד בועות זעירות להתחיל להיווצר סביב הקצוות ואת התערובת מגיעה לטמפרטורה של 77°. לכבות את החום לטאטא אבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים או מקציפים עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
בינתיים, בקערה עמידה לחום בינונית, לטאטא את החלמונים עד חלקה. בהדרגה לטאטא את הסוכר עד שהוא משולב היטב ואת התערובת היא עבה חיוור צהוב. מזג את חלמונים ביצה על ידי לאט מאוד לשפוך בתערובת חלב חם, לטאטא ברציפות. להחזיר את פודינג לסיר ולמקם על אש נמוכה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף וזה מגיע לטמפרטורה של 85°. לא מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב כל 5 דקות בערך. כדי לקרר את פודינג במהירות, לעשות אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה עם קרח ומים ומניח את הקערה עם פודינג בו; מערבבים את פודינג עד מקורר. לאחר מקורר לחלוטין, מכסים ומקררים עד קר מאוד, לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
יוצקים את הבירה לסיר בינוני ומניחים על אש בינונית-נמוכה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת 1 כוס, צופה במחבת בזהירות כך הבירה לא להרתיח מעל (לקחת את המחבת את החום מיד אם זה מתחיל לבעבע במהירות ולעלות לפסגה).
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את המחבת מהחום, ולתת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברה לקערה, כיסוי, ומקרר עד קר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בעדינות לטאטא את הבירה מופחת אבקת מאלט לתוך הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
מאלטמאלט
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
יוצקים את התערובת לתוך מיכל של מכונת גלידה ו נטישה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
6
העברה במיכל אטום להקפיא לפחות 2 שעות לפני ההגשה.