קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

לבשל את הספר: ג'לאטו סטאוט שוקולד

לבשל את הספר: ג'לאטו סטאוט שוקולד
לבשל את הספר: ג'לאטו סטאוט שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1427 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ג'לאטו משוקולד, חלב, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: ג'לאטו דה קרמה, מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, ו לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור בסיס השוקולד: בסיר כבד התחתון, לשלב את החלב והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מניחים מעל חום בינוני-נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם כך העור אינו יוצר, עד בועות זעירות להתחיל להיווצר סביב הקצוות ואת התערובת מגיעה לטמפרטורה של 77°. לכבות את החום לטאטא אבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים או מקציפים עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
בינתיים, בקערה עמידה לחום בינונית, לטאטא את החלמונים עד חלקה. בהדרגה לטאטא את הסוכר עד שהוא משולב היטב ואת התערובת היא עבה חיוור צהוב. מזג את חלמונים ביצה על ידי לאט מאוד לשפוך בתערובת חלב חם, לטאטא ברציפות. להחזיר את פודינג לסיר ולמקם על אש נמוכה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף וזה מגיע לטמפרטורה של 85°. לא מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב כל 5 דקות בערך. כדי לקרר את פודינג במהירות, לעשות אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה עם קרח ומים ומניח את הקערה עם פודינג בו; מערבבים את פודינג עד מקורר. לאחר מקורר לחלוטין, מכסים ומקררים עד קר מאוד, לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
יוצקים את הבירה לסיר בינוני ומניחים על אש בינונית-נמוכה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת 1 כוס, צופה במחבת בזהירות כך הבירה לא להרתיח מעל (לקחת את המחבת את החום מיד אם זה מתחיל לבעבע במהירות ולעלות לפסגה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את המחבת מהחום, ולתת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
העברה לקערה, כיסוי, ומקרר עד קר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בעדינות לטאטא את הבירה מופחת אבקת מאלט לתוך הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
מאלטמאלט
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים את התערובת לתוך מיכל של מכונת גלידה ו נטישה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
6
העברה במיכל אטום להקפיא לפחות 2 שעות לפני ההגשה.