קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

לבשל את הספר: הסעודה האחרונה של גורדון רמזי, רוסטביף ופודינג יורקשייר

לבשל את הספר: הסעודה האחרונה של גורדון רמזי, רוסטביף ופודינג יורקשייר
לבשל את הספר: הסעודה האחרונה של גורדון רמזי, רוסטביף ופודינג יורקשייר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1285 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ים, יין, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 75 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי של גורדון רמזי עם לימון, פטרוזיליה ושום, צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר, ו רוסטביף ופודינג יורקשייר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400°F (200°C). מתבלים את הבשר במלח ופלפל; צורבים במחבת צלייה חמה עם שמן זית לחום מכל הצדדים, 3 עד 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
העברה לתנור; צלי, המאפשר 15 דקות קילו (450 גרם) עבור נדיר או 20 דקות קילו (450 גרם) עבור בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הפוך את הבלילה פודינג יורקשייר: לנפות את הקמח ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את הביצים וחצי חלב; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מערבבים בחלב שנותר; תן לבלילה לנוח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
כאשר בשר מבושל, להעביר אותו צלחת מחוממת; לתת לו לנוח, מכוסה קלות בנייר כסף, במקום חם בזמן שאתה מבשל את puddings ולעשות את הרוטב. להעלות את התנור ל 232° (230°C). שים 1 כפית (5 מ " ל) שמן צמחי-או חם מן המחבת צלייה-לכל קטע של מגש פודינג יורקשייר 12 חור (או מגש מאפין); לשים אותו בתנור על המדף העליון עד חם מאוד, כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
בישול פולנטהבישול פולנטה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, להקציף בלילת פודינג שוב. ברגע שאתה לוקח את המגש מהתנור, מצקת בבלילה כך שכל כוס מלאה שלושה רבעים (זה צריך לרחוש); מיד לשים את המגש בחזרה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים במשך 12 עד 20 דקות עד puddings יורקשייר הם עלו היטב, חום זהוב, פריך. אל תפתח את דלת התנור עד הסוף או שהם עלולים להתמוטט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
כדי להפוך את הרוטב, לשפוך את השומן העודף מן המחבת צלייה, מקום מחבת על חום בינוני, ולהוסיף את הקורנית, שום, בצל, ועגבניות. מבשלים 4 עד 5 דקות, יוצקים את היין, ומביאים לרתיחה. סקווש את העגבניות עם מחית תפוחי אדמה כדי לעזור לעבות את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סכין קילוףסכין קילוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
יוצקים את המניה; מבשלים עד מופחת בחצי, על 10 דקות. להעביר רוטב דרך מסננת, הקשה על ירקות כדי לחלץ טעם. להביא רוטב בחזרה לרתיחה; להפחית עקביות רוטב. בדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
לגלף את הבשר דק.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
מגישים עם רוטב ופודינג יורקשייר, יחד עם כרוב מוקפץ, גזר מזוגג, ותפוחי אדמה צלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות