לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 1169 קלוריות, 134 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, מים, מקלות עוף הודו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב pinenuts אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מקרונים שקדים ללא גלוטן קמח ללא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו לבשל את הספר: Bravas תפוחי אדמה קטלאנית, לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון, ו לבשל את הספר: שעועית אדומה בסגנון ניו אורלינס (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הצימוקים והשזיפים הקעריים בקערה ושופכים את השרי או יין רנסיו.
בואו להשרות במשך 12 שעות.
חותכים דק את הבצלים. מתבלים את ההודו במלח ופלפל.
שים מחבת רחבה על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף כמעט את כל השמן. מחממים את תרנגול ההודו במשך 10 דקות, עד שזהב בכל רחבי.
תוסיף את הבצלים. נסה את הבצל והודו במשך כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הם קרמל חום זהוב כהה.
מסננים את השרי או היין rancio מן הפרי, ולאחר מכן להוסיף אותו למחבת.
כאשר רוב רנסיו vino התאדה, מוסיפים את העגבניות הקצוצות וממשיכים לבשל עד שהכל קרמל היטב.
יוצקים את המים, להפחית את החום ומבשלים במשך 30 דקות.
מוסיף את הצימוקים ושזיפים מיובשים. מכסים את המחבת ולתת לבשל במשך שעה נוספת, או עד טורקיה הוא רך מאוד ואת הרוטב הוא עבה וטעים.
בינתיים, לחמם את השמן שנותר במחבת, ולאחר מכן להוסיף את צנוברים. מבשלים על אש נמוכה במשך כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד הזהב.
שים את ההודו על צלחת הגשה, לכסות עם רוטב, צימוקים, ושזיפים. לסיים עם קומץ של צנוברים.