לבשל את הספר: טריקל
אם יש לכם פירורי לחם, חלמונים ביצה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: בננה טארט טאטין, לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון, ו לבשל את הספר: טארט אפרסק פריך רפרפת.
הוראות
עבור הקרום, מניחים את הקמח, סוכר ממתקים, ומלח בקערה של מעבד מזון ודופק לשלב. לפזר את חתיכות חמאה על התערובת. דופק עד לתערובת דומה ארוחה צהובה גס ללא כל סיביות אבקתי לבן שנותרו, על 20 פולסים.
להעביר את התערובת לקערת ערבוב גדולה. מקציפים את החלמונים עם שמנת ווניל ושופכים אותם לתערובת קמח חמאה. לזרוק עם מרית עד הבצק גושים יחד. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים 1 כף יותר של שמנת כבדה (עדיף רטוב מדי מאשר יבש מדי). מחלקים את הבצק לשניים, יוצרים לדיסקים, עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות 2 שעות או עד 3 ימים.
ממש לפני שאתה מוכן לגלגל את הבצק, להכין את המילוי. לחמם את סירופ הזהב בסיר עד שהוא נוזל, או מיקרוגל זה במשך 1 דקה.
מערבבים את סירופ הזהב, פירורי לחם, גרידת לימון ומיץ לימון בקערת ערבוב ומערבבים היטב.
הסר את הבצק מהמקרר. על משטח משוריין, לרדד את הדיסק הגדול לתוך מעגל 11 אינץ'. מקפלים אותו לרבעים, מברישים את הקמח העודף עם מברשת מאפה לאחר כל קיפול, ואז פותחים אותו למחבת טארט 9 אינץ', מקלים את הצדדים בעדינות לתוך המחבת ולוחצים את הבצק למטה לתוך הקצוות מחורצים. לקצץ את הבצק אפילו עם השפה.
לרדד את הדיסק השני בעובי 1/8 אינץ'.
חותכים את הבצק לרצועות ארוכות לציפוי הסריג.
לגרד את המילוי לתוך קרום מוכן להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
מניחים חצי רצועות הבצק על המילוי בכיוון אחד ואת החצי השני בכיוון ההפוך כדי ליצור סריג. חתוך את הבליטה. בעדינות לצחצח את הביצה המוכה על הסריג.
אופים במשך 10 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה כדי 191° ואופים במשך 25 דקות נוספות עד הקרום הוא השחמה ואת המילוי פחזניות במרכז.
מגישים חמים עם פודינג או קצפת.