קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: טריקל

לבשל את הספר: טריקל
אם יש לכם פירורי לחם, חלמונים ביצה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: בננה טארט טאטין, לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון, ו לבשל את הספר: טארט אפרסק פריך רפרפת.

הוראות

1
עבור הקרום, מניחים את הקמח, סוכר ממתקים, ומלח בקערה של מעבד מזון ודופק לשלב. לפזר את חתיכות חמאה על התערובת. דופק עד לתערובת דומה ארוחה צהובה גס ללא כל סיביות אבקתי לבן שנותרו, על 20 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להעביר את התערובת לקערת ערבוב גדולה. מקציפים את החלמונים עם שמנת ווניל ושופכים אותם לתערובת קמח חמאה. לזרוק עם מרית עד הבצק גושים יחד. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים 1 כף יותר של שמנת כבדה (עדיף רטוב מדי מאשר יבש מדי). מחלקים את הבצק לשניים, יוצרים לדיסקים, עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות 2 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
ממש לפני שאתה מוכן לגלגל את הבצק, להכין את המילוי. לחמם את סירופ הזהב בסיר עד שהוא נוזל, או מיקרוגל זה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ זהבסירופ זהב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מערבבים את סירופ הזהב, פירורי לחם, גרידת לימון ומיץ לימון בקערת ערבוב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ זהבסירופ זהב
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את הבצק מהמקרר. על משטח משוריין, לרדד את הדיסק הגדול לתוך מעגל 11 אינץ'. מקפלים אותו לרבעים, מברישים את הקמח העודף עם מברשת מאפה לאחר כל קיפול, ואז פותחים אותו למחבת טארט 9 אינץ', מקלים את הצדדים בעדינות לתוך המחבת ולוחצים את הבצק למטה לתוך הקצוות מחורצים. לקצץ את הבצק אפילו עם השפה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לרדד את הדיסק השני בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
חותכים את הבצק לרצועות ארוכות לציפוי הסריג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
לגרד את המילוי לתוך קרום מוכן להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מניחים חצי רצועות הבצק על המילוי בכיוון אחד ואת החצי השני בכיוון ההפוך כדי ליצור סריג. חתוך את הבליטה. בעדינות לצחצח את הביצה המוכה על הסריג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
אופים במשך 10 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה כדי 191° ואופים במשך 25 דקות נוספות עד הקרום הוא השחמה ואת המילוי פחזניות במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מגישים חמים עם פודינג או קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'