לבשל את הספר: כיסוני תפוחים
לבשל את הספר: כיסוני תפוחים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה הוא אפילו לא קצת בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול להגביר את הציון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לבשל את הספר: כיסוני תפוחים, לבשל את הספר: כיסוני תפוחים, ו מבשלים את הספר: כיסוני תירס טריים.
הוראות
בקערה, לטאטא יחד את הקמח, 1/4 כוס הסוכר, 1/2 כפית קינמון, ו 1 כפית מלח.
בקערה גדולה, להקציף יחד את חלמונים, חמאה, וניל.
לטאטא בשליש של תערובת הקמח ואז שליש הבירה לתערובת חלמון הביצה, רק כדי לשלב.
מוסיף את שאר תערובת הקמח ובירה בשתי תוספות; להקציף היטב לשלב. מניחים את הבלילה בצד לנוח במשך 30 דקות.
בעוד הבלילה נחה, לקלף, ליבה, ולפרוס את התפוח לעשר טבעות בעובי 1/8 אינץ'.
פרוש את הטבעות על צלחת גדולה. מערבבים יחד 1 כף של הסוכר ו 1/4 כפית של הקינמון, ומפזרים את התערובת על פרוסות התפוח.
תן לפרוסות אדוני במשך 20 דקות כדי לרכך ולספוג את הסוכר.
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות, בעדינות אך ביסודיות לקפל אותם לתוך הבלילה.
בקערה רחבה, רדודה, לטאטא יחד את הנותרים 6 כפות סוכר, נשאר 1/2 כפית קינמון, וקורט של מלח.
למלא מחבת צדדית גבוהה או סיר רחב עם 2 אינץ ' של שמן, ולחמם את השמן ל 191°. בקבוצות, לטבול את טבעות התפוח לתוך הבלילה כדי מעיל שני הצדדים, ומטגנים, טיורינג פעם אחת, עד השבריטרים הם זהובים ופריכים, על 3 דקות.
מסננים על מגבות נייר, מיד לזרוק את תערובת קינמון-סוכר, ומגישים חם.