לבשל את הספר: סלט נאו-עוף
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? לבשל את הספר: סלט ניאו עוף יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אנשובי בוקרונים, צלפים לא פריליים, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלט עוף סיני, מבשלים את הספר: סלט עוף ואורז עם פסטו ואפונה נענע, ו לבשל את הספר: סלט לבן.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים ומחברים מדחום לצד הסיר. שימוש בסיר גדול של מים מקל על שמירה על הטמפרטורה לאחר הוספת העוף.
מחממים את המים ל-160 ° F.
מגלגלים את חזה העוף בפלסטיק: משתמשים ביד רטובה כדי להרטיב את משטח העבודה כדי לעגן את הפלסטיק; מניחים פיסת פלסטיק באורך 2 רגל עם צד קצר לכיוונכם. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מניחים את השדיים בסופו של דבר בסופו של מרכז עטיפת פלסטיק, החל מהקצה התחתון של הפלסטיק. משוך את עטיפת הפלסטיק מלמטה למעלה מעל הגליל, הקשה על עטיפת הפלסטיק על פני השטח אבל מוודא שלא לתפוס אותו בבשר. לאט לגלגל את הגליל בניילון לעטוף, צובט בצדדים מעת לעת כדי לדחוס את הגליל. טוויסט הן הקצוות ואת העניבה עם חוט מטבח, ויצרו יומן קומפקטי. חתוך את הקצוות של הפלסטיק.
חשוב כי טמפרטורת המים תישאר בין 155° ו 160 ° F בעוד העוף מבשל. שמור קערה של קוביות קרח ליד התנור, ולבדוק את הטמפרטורה לעתים קרובות; אם הוא מטפס, להוסיף כמה קוביות קרח כדי להוריד את הטמפרטורה במהירות.
מוסיף את חזה העוף ואת poach במשך 30 דקות.
ממלאים קערה גדולה במי קרח.
הסר את השדיים מהמים ומניח במי קרח להתקרר.
כאשר העוף הוא מגניב, להסיר מן המים, לנגב יבש, ולהסיר את הפלסטיק.
חותכים את העוף לקוביות 1/4 אינץ ' ומניחים בקערה. אם העוף הוא לא מגניב לחלוטין, במקום במקרר להתקרר במשך לא יותר מ 30 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים; מערבבים בעדינות לשלב באופן שווה. מתבלים לפי הטעם.
מקום 3 1/2 אינץ טבעת עובש או חותך עוגיות עגול במרכז צלחת הגשה. למלא את התבנית עם רבע מהסלט, להחליק את החלק העליון.
הסר את הטבעת וחזור על 3 צלחות נוספות.