צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? לבשל את הספר: סלט סרטן עם סיד ואבוקדו יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך רוטב שמנת לימון צ'ייב, pimentón חם מעושן דה לה ורה, קרקע piment d' espelette, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו לבשל את הספר: שרימפס מרפסת שמים סלט אבוקדו, מבשלים את הספר: אשכולית אודם, אבוקדו וסלט תרד, ו לבשל את הספר: סלט אבוקדו Jícama-עם ויניגרט הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור רוטב שמנת לימון צ ' ייב: בצנצנת, לשלב את מיץ לימון ומלח. מכסים עם המכסה וללחוץ כדי לפזר את המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
קליפות מלימון
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(צינור גדול)
2
מוסיף את השמנת, עירית, וגרידת לימון. לנער כדי להתמזג. טעם לתיבול. את ההלבשה ניתן להשתמש מיד. (לאחסן את ההלבשה במקרר עד 1 שבוע. לנער כדי להתמזג שוב לפני השימוש.) אבל זה יהיה קרדל? בהתחשב בנסיבות הנכונות, כגון תוספת של חומצות או חום, כל מוצר חלב או שמנת יהיה להתקפל (כלומר חלבון curd מתקרש ויוצר גושים). ככל שתכולת השומן של החלב או הקרם גדולה יותר, כך היא תתנגד יותר לקרדלינג. אני משתמש בקרם קל עם תכולת שומן 12%, כמו מה שנקרא גם חצי, ומעולם לא הייתה לי בעיה עם קימור בעת הוספת מיץ לימון לקרם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
כסף ללא נעליים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
מערבבים את כל החומרים בצנצנת. כיסוי, לנער להתמזג. (לאחסן את תערובת המלח, אטום בצנצנת, בטמפרטורת החדר עד 1 חודש. לאחר מכן הטעמים יתחילו לדעוך.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(צינור גדול)
2
עבור הסלט: בקערה גדולה, לשלב את crabmeat ו גרידת הדר ולזרוק עם רק מספיק רוטב כדי לייפות קלות את בשר סרטנים. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בשר סרטנים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה אחרת, לשלב את פלפל, סלרי, כוסברה, ומלח חם אדום ולזרוק עם מספיק רוטב כדי לייפות קלות את הירקות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור סלרי, פרוס (בערך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
שלב את התוכן של שתי הקערות, ערבוב בעדינות כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
תלוש את הסלט במרכז צלחות ארוחת הערב. מסדרים את פרוסות האבוקדו סביב הסלטים.
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.