קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

לבשל את הספר: סלרי Julep

לבשל את הספר: סלרי Julep
לבשל את הספר: סלרי Julep נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, זרעי סלרי, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: סלט סלרי ופרמזן, משקה סלרי, ו משקה סלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים את הסלרי לחתיכות, לשים אותם במעבד המזון עם 1 כף הסוכר, זרעי הסלרי, והמלח, ולעבד עד הסלרי הוא פירה רופף. להעביר את הנוזל דרך מסננת בסדר רשת, הקשה על עיסת כדי לחלץ כמה שיותר טעם ככל האפשר. אתה צריך בערך 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את מיץ הסלרי ואת הסוכר שנותר לסיר קטן, ומחממים את התערובת על חום בינוני רק עד שהסוכר מתמוסס. אתה צריך בערך 1 סירופ סלרי כוס. (מכוסה בניילון נצמד, הסירופ ישמור במקרר במשך שבוע 1.)
מרכיבים שתצטרך
3
מלאו שש כוסות ג ' ולפ 9-אונקיה לשפת עם קרח כתוש.
מרכיבים שתצטרך
קוביות קרח מרוסקותקוביות קרח מרוסקות
4
מוסיפים 2 אונקיות של ויסקי, כף מיץ לימון, ו 2 עד 2 1/2 כפות סירופ סלרי לכל כוס, ומערבבים. למעלה עם סודה, אם תרצה, ומקשטים עם צמרות סלרי אם באמצעות.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים