לבשל את הספר: עוגיות כריך ליקר ביצים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח לא מיובש, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: כריך עוף בסגנון פילדלפיה, לבשל את הספר: עוגיות שלום בעולם, ו מבשלים את הספר: עוגיות אבק זהב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להכות יחד את קיצור, חמאה, סוכר, מלח, אבקת אפייה, וניל, אגוז מוסקט, טעם רום.
מוסיפים את הביצה, מכים עד פלאפי.
מקציפים יחד את הקמחים ומערבבים. מחלקים את הבצק לשניים, צורה לשני סיבובים, לעטוף בפלסטיק, ומקררים במשך 1 שעה או יותר.
מחממים התנור ל 177°. גריז קל (או קו עם קלף) שני דפי אפייה.
מוציאים את הבצק הצונן מהמקרר ומגלגלים אותו לעובי 1/8 אינץ ' על משטח עבודה מקורר קלות. השתמש חותך לחתוך 2 1/4 אינץ סיבובים ומניחים אותם על דפי אפייה מוכנים, עוזב על 1 אינץ ' ביניהם.
אופים את העוגיות במשך 10 דקות, או עד שהן משחימות קלות בקצוות.
הסר אותם מהתנור ולהעביר למדף להתקרר.
מערבבים את חומרי המילוי בקערה בגודל בינוני, גוון בעדינות עם צבע מאכל, אם תרצה, כדי להפוך מילוי בצבע פסטל.
מורחים שכבה דקה של מילוי על החצי התחתון של העוגיות. למעלה עם שאר העוגיות. לאחסן את העוגיות במיכלים אטומים לכמה ימים, או להקפיא לאחסון ארוך יותר.