קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

לבשל את הספר: צ'יפס הכפר

לבשל את הספר: צ'יפס הכפר
אם יש לך מלח ים, בליס תפוחי אדמה, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: בורגר וצ'יפס, לבשל את הספר: צ'יפס גבינה Jalapeño, ו מבשלים את הספר: העליון Sirloin עם תרד תינוק וצ'יפס הביתה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולקרצף את תפוחי האדמה מתחת למים זורמים קרים. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
חותכים חצי לאורכו, ולאחר מכן לרצועות ארוכות, על 1/4 אינץ ' עבה.
3
בסיר עמוק או טיגון עמוק שומן, חום על 3 אינץ ' של שמן עד מדחום קורא 121°. קו מגש מתכת או גיליון אפייה עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הוסף קומץ אחד של תפוחי אדמה לסיר. מטגנים עד מכרז אבל אין צבע.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר עם כף מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
ניקוז על מגבות נייר. חזור על ההליך עד שכל הרצועות מבושלות. להכניס למקרר עד שיתקרר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מחממים את השמן ל 177°. קו מגש המתכת עם מגבות נייר טרי.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מוסיפים את תפוחי האדמה המקוררים כמה חופנים בכל פעם לשמן ומטגנים עד זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
9
הסר עם כף מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
10
ניקוז על מגבות נייר. לזרוק עם רוזמרין, קורנית, ומלח בעוד פרוסות עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
מגישים באופן מיידי.